31 Disember 2012

Sessi Menggembirakan Anak2 | Cari Hadiah Birthday :)



Otw balik umah, PapaZN ajak pi Alamanda kejap
Nak cari hadiah bday budak2 ni
Ala.... Maknya punya takde ke? Hukhuk =/

Umang-umang-umang aiiiii..!
Bapak ramainya manusia kat Alamanda tu!
Parking sampai ke roof top tu full!
Alhamdulillah setelah 3-4 kali pusing dapat gak la parking
MamaZN dah start fed-up dah
Dah ajak balik dah pun
Tapi PapaZN dah janji ngan Zakwan
Turutkan jugak la... Adeyh! 

Tu baru parking
Belum orang kat dalam Alamanda tu
Mak aihhhh..!
Memang ramai betul la!
Almaklum time tu cuti Krismas
Sume pun amik peluang nak berjalan2 shopping2
Gaji pun baru masuk - siap bonus lagi kan? Hehe

Kitorang ni pulak...
Tak sampai 1 jam pun kat dalam Alamanda tu
Hajat di hati MamaZN nak berjalan2 cuci2 mata dan poket
Tak kesampaian pun, huhu!
Nak berjalan pun sampai laga2 bahu bagai
Memang tak la! Lagi stress plak karang, haha!

Pegi Toys R Us, dah abes pilih dan bayar, terus balik, haha!
Tak penah2 dibuat! =p
Memang kejap sangat!

Zakwan memang dah aim lama dah mainan yang dia nak
Dekat 2-3bulan jugak dia dok ralit tengokkkkkkk aje...
Time pegi aritu, die capai mainan tu terus tak lepas2

Baby Nayli plak, PapaZN lepaskan je dia kat area soft toy
Tengok Baby Nayli capai apa dulu
Ha, tu la yang PapaZN belikan utk Baby Nayli sebagai hadiah bday, hihi
Senanggggggg hidup budak2 ni! =p
Baby Nayli pun pandai pulak la kan, pilih yang harga sedang-sedang
Mainan Abang Zack plak lagi mahal dari hadiah bday girl
Camno?
Huhu!



Setahun sekali jek la nak dapat shopping kat Toys R Us ni, huhu!
Ksian depa!


Menda alah ni la yang Zakwan nak sangat tu! Topeng Iron Man


Hmmmm...
Minat sudah beralih arah...
Sekarang ni minat dia dah pada Avengers plak :)
Naseb baek la ada member card Toys R Us tu
Dapat la diskaun sket, huhu!


Yang Baby Nayli plak...
PapaZN belikan 'teman tidur' , haha!




























Tara...!
^________^
Zakwan cakap nama dia 'Alex'




Wak Shima diorg ni (Kakak PapaZN - diorg panggil Wak Shima)
Ada belikan hadiah utk Baby Nayli jugak
Alhamdulillah, rezki...


TQ Wak! :)



Tapi MamaZN tak bukak lagi mainan ni
Biar Baby Nayli besar sket baru bukak
Kalu bukak skrg, mau jahanam plak kang, huhu!


TQ jugak pada kawan2 wish bday pada Baby Nayli
Yang mendoakan kesejahteraan Baby Nayli
Yang bagi hadiah in advance
Pada sume2 la!
TQ tau korang! MamaZN sangat-sangat-sangat hargainya :)


15 comments:

mama tisya berkata...

sronok anak2 dpt mainan...

syawalsimpsons berkata...

SAMA LA SYAWAL SETAHUN SEKALI JUA TOY R US NI...

Ibu Lala berkata...

Budak budak ni mmg teruja sgt klw dapat menan kan. Fyi, hadiah dah sampai. Tapi x sempat lagi nak upload. Nanti dah upload sy roger ye. Tima kasih byk2 ye..

amaniammar berkata...

ala..chumel je bb nayli sleep dgn lion erk..bkn sng nk tido sekali tu..hihihihi
kira abg zack nk jg HERO ye..

♥cikmOt♥ berkata...

hehehe, iris kurang minat ada teman teman cam gini..dia geli tau..

Zura@Iwan berkata...

anak2 happy kita pun happy kan....

#comey tul nayli tido..

mama ila berkata...

wahhhhhh..besarnyer Alex!!! hihi..best larr baby Nayli ada geng tdo =)

lia berkata...

nad... 1st pic Nayli tu mmg tgh tido ke @ sedia posing? kalau tido, mmg kawaiii la sbb mulut muncung gitu he3

Norhaizan hakim berkata...

Happy belated bithday untuk permata2 hati Nad.

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

horeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dapat hadiah

Adlin Mohamad berkata...

muka ceria bila dapat present eyh heheh 3k nak kata setahun sekali masuk toysrus ni pun x dapat tau kekekke ..

aanie berkata...

seronok zakwan dpt topeng...

kita lak x penah soping kat situ...mahal sgt..hehe...

Ya ALya berkata...

Hip hip hooooreyyyyyy dpt hadiah..........

ieyda berkata...

wow tpeng iron man....kelass zakwan..

nayli punya lagi kelass ada teman tidur singa lak tu....

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

owh topeng ni la yg zakwan nak sgt tu..happy anak2 dpt hadiah kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...