14 Disember 2012

SCENE Yang Tak Sanggup Dilihat... Huhu, Sedey!

 AtokZN dengan Zakwan memang bestfren
Bila AtokZN ada, Zakwan tak lekang dah ngan Atoknye
Ke sana ke mari mesti mengekor je
 Tapi 1 je la yang tak best... Zakwan suka pow Atok! =p

Ada 1 part yang paling MamaZN tak suka
Tak suka sebab akan buat MamaZN sedih, huhu
Kengkadang tu, ter mengalir jugak la air mata, hihi
Emo! =p

Partnya...
Bila AtokZN nak balik kg
Zakwan mula la menanges2 nak ikut


PapaZN terpaksa dukung, kalu tak die pegangggg kaki Atok ;( 


Time camni, jangan kata nak kata peluk 
Nak salam AtokZN pun dah taknak dah ni
Sebab Zakwan merajuk
Bila menanges tu, memang 1 lorong perumahan kami ni dengar kot suara Zakwan
Huhu!



AtokZN cuba nak pujuk Zakwan
Masa ni memang tak terpujuk dah pun
Zakwan meronta2 nak ikut Atok, huhu!



Walaupun kejap je Zakwan merajuk
Tapi scene ni memang slalunya scene yang tak sanggup MamaZN tengok
Sedih!
MamaZN tau, AtokZN laaaaaagi sedih! =/
Dah la drive sengsorang dari KL ke Teluk Intan
Mesti selalu teringat-ingatkan Zakwan masa dalam perjalanan

Sebab ini la MamaZN merelakan Zakwan ikut AtokNenekZN aritu
Dan sebab ini jugak la kot
Atok relakan aje di'pow' oleh Zakwan
Hehe
Bukan selalu pun.... - Atok cakap =P


 Jemput join ZakwanNayli's Birthday Gveaway! :)


10 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

seronok zakwan masih ada atok...
HNI bertiga takde atok...sian kat depa, takde atok nak bermanja

ieyda berkata...

alolo...ciannya dia....nk ikut atok ye...

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

adehhh kes sama ngan kyra la ni kalau atok dtg dia siap xbagi atok balik siap kunci pintu tu ..sib baik atok kat batu caves je kekekke leh gak anto dia kat sana ..

Ya ALya berkata...

Mmg sedih....ya ni umh mentua dekat,mmg selalu la Sara tinggal sana,bila x di bg muka masam mncuka..

syawalsimpsons berkata...

ala cian zakwan

Myra Jay berkata...

Alahai sedihnya...
Scene yang memang tak boleh dilihat, sedih jugak... :)

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

manjanye zakwan dengan atuk

Norhaizan hakim berkata...

Rajinnya atuk datang dari Tk Intan sorang2. Teringat aewah atuk kz, kz pun rapat dgn dia..

Hujung ni nak balik Tk intan..rindu kat mak dan abah kat Kg sg manik tu..

ch@ berkata...

Alaaahai...sayu je kalo tgk babak camtu. Pasal Adli Auni pun gitu. Muka masing2 x boleh blah.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

alololo sianya dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...