05 Disember 2012

SALE 70% @ Padini Concept Store - Terjah! Jangan Tak Terjah! =P

 Masa pi Paradigm Mall Ahad baru2 ni
Tujuan asal nak pi Brands Outlet sambil2 cuci2 mata
Sebab ada la nak cari barang sket kat Brands Outlet tu
Elok nampak Brands Outlet 
Terus ternampak sebelah nya - Padini Concept Store
Menarik!
Tambah menarik lagi sebab ada sale up to 70%!
Aduh, duh, duh!
Memang tak pi Brands Outlet dah, haha!

Tu la pompuan kan...
Pantang la kalu ada kedai yang buat sale sampai 70%
Dari taknak beli pun boleh terjebak suda...
MamaZN la tu, orang lain MamaZN tak sure, hehe
Rasanya 2x5 je kan? Kan? Kan? Hihihihihi... :)

 


Memang best la!
Rambang mata dibuatnya!
Tshirt budak2 ni RM9 jek?!!
Dah la cantik2 belaka! Geram!
Adoi!
Memang sangat bernasib baik la sbb tak pi withdraw duit kat ATM dulu
Haha!! Naseb, naseb!
Kalu tak....... =p


PapaZN dok luar jaga Baby Nayli, hihihi


Hasilnya?
Dapat la beberapa helai, hihihihi...


Zakwan & Baby Nayli punya - setiap 1 = RM9


Yang kuning tu Zakwan punye lagi, hihi... Sama gak - RM9
Yang kotak2 tu mak nya punye, kekekekke =p


Suka, suka!
Ni pun asek terbayang2 jek lagi ni, haha!
Ada ke lagi sale Padini Concept Store ni? Katne? ;)

20 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

wahhh...sakan ye...

mama tisya berkata...

adik akk pn sakan soping tp akk cuci mata je..heheh...sales padini mmg last 2hb aritu

ieyda berkata...

wow murahnya n cantik...kalau ieydani mau duk situ dari pg sampai petang duk memilih bj2...kan murah...bila lg nk lepas geram kat shoping kan

eima berkata...

mmg murah betui la

Nana berkata...

slalu g bli suar mia kt padini pon
tgu time sale gini la
hehee
klw tak mahai

mama ila berkata...

wowwww...ada sales...i suka..i suka...hihi

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

jue klu taknak habis jgn masuk awal2...
murah....murah sgt

Falsya berkata...

wahhhhh..shopping sakan..;p

aanie berkata...

ala, ruginya....ari tu dah tau dah ada sale masa g sana beberapa hari sblm....tp lupa lak nak pegi....huhu...

syawalsimpsons berkata...

terbaik..sue mampu berjalan sajoo je la...nak membeli....mmmm...kena pangkah la dolu ngan akob

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

wah suka2 ..mak beranak 3 pernah pi sale padini kat OU .. bila la ada lagi giler2 murah dia

amiey lee berkata...

Wahhhhh murahhhh...napa la tak tauuuu

Anje Mamy Balqis berkata...

3 hari je salenya...kat The Curve ni pun ada aritu, kita sempat rembat sehelai je baju balqis...tak larat nak bersesak2 dgn orang ramai...jimat duit

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Best nya dok kat bandar besar ye..byk tempat jual barang best2 tp murah..

MRS. K berkata...

ada.. ada .. kat JPO!

Ya ALya berkata...

wow murah....

Hanih Borhan berkata...

salam...wow! kena singgah jugak ni lepas ni...

mummy_ayu berkata...

kat Ikano pun ada kedai mcm nie..Ayu kalau gie sana..suka gak shopping kat PAdini concept kat sana..memang rambang mata.

nadia berkata...

kak, paragim mall ni kat mane eh?

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wow sopink sakan nampak hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...