15 Disember 2012

PEMENANG ZakwanNayli's Birthday Giveaway

Alhamdulillah 
Tepat jam 15.12 (3.12ptg)
Terima kasih kepada semua yang menyokong

Terharu sangat sbb ramai jugak la yang join
Tambah terharu sbb ada jugak yang siap buat entry khas!
Alalalalalaa..!
Takyah la susah2, MamaZN pun dah kasi syarat punye la senang
Apa2pun, thanks tau! Sebab sudi buat entry utk Zakwan & Nayli 
^______^



Kat bawah ni MamaZN dah senaraikan kawan2 yang sudi join
Check ye nama kawan2 :)
Kalu ada yang tertinggal - komen kt entry ni tau!

  1. ieyda
  2. mamaqari 
  3. ♥♥azatiesayang ♥♥ 
  4. - SueN - MrS AzharI 
  5. Asyifa Mustaffa 
  6. Myra Jay 
  7. noorzie 
  8. Falsya 
  9. Axie04 
  10. Salmi Khairil 
  11. eil 
  12. Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures 
  13. Mummy Ayu
  14. UmmiQusyairi
  15. MRS. K 
  16. BoNDa.... 
  17. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY
  18. ShidaGhazali
  19. mama ila 
  20. MaMa CyDa 
  21. Karisma Izzah
  22. eima 
  23. My Love 
  24. mama tisya 
  25. Sue-Rya Qistina 
  26. Norhaizan hakim 
  27. Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ 
  28. Wanieys a.k.a IbuQalief 
  29. mamalieyna 
  30. MamaBalqis&Faiha@ZaJ
  31. lieya 
  32. ~♥ iella ♥~ 
  33. ♥cikmOt♥ 
  34. yangbaik 
  35. Fadzillah Kamarudin 
  36. Mama Likha 
  37. Ibu Lala 
  38. intanfirdaus247
  39. syawalsimpsons
  40. Nadiah Sidek 
  41. Lily@MamaZaraZareef
  42. Jue a.k.a Ibu 2F
  43. mamafarah4 
  44. lia 
  45. eizan nor 
  46. Aisyah Husaini
  47. Mama Ukail  
  48. puan nina
  49. atie 
  If takde sape2 yang tertinggal
Tunggu hari Isnin k!
MamaZN tak umumkan tau
Tapi.............
MamaZN sendrik akan email/pm fb pemenang nya :)
So, kawan2 please check email/fb masing2 la ye
Kalu ada, means anda berjaya!
Kalu takde, maknanya bukan rezki
Pemenang dipilih berdasarkan cabutan undi oleh PapaZN :)
Bagi kat budak2 ni abes sume keronyok2 karang! Hehe

K, gud lux uols!
Hepi weekend k! :)




11 comments:

JaSSNaNi berkata...

macam mana leh terlepas pandang GA ni ek? aiishhh.. rugi rugi... x de chance nak masuk list..

yangbaik berkata...

tersenarai juga... terjah 34... jom!!!

intanfirdaus247 berkata...

good luck semua termasuk diri sy sendiri..hehe

atie berkata...

mamazn, confirm,confirm saya xde. huwaaaaaaaaaa

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Semoga ada rezeki..Aminnnn(^_^)

Myra Jay berkata...

Ok ada di no 6, harap ada tuah no tu :D

syawalsimpsons berkata...

minta2 ada luck nama jemah ni hasil cabutan papazn..kikikkik

mama ila berkata...

wahhh..nama i ada..hihi...harap2 dapat..kehkeh

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hope no 28 tu bertuah hehehe

ieyda berkata...

wow rezki no. 1 tu..hihihiii

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah kepada pemenang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...