13 Disember 2012

PEJABAT POS | Lanjutan Masa Waktu Operasi


Saje nak share dengan kawan2 sekalian
Terutamanya yang ada buat online bisnes :)

Kawan2 tau tak Pos Malaysia ada buat lanjutan masa utk waktu operasi?
Means, hari Sabtu & Ahad yang biasanya tutup
Tapi dibukakkan utk kemudahan kita semua yang bz di hari bekerja
Walaupun tak lama bukak nya, at least sangat-sangat-sangat membantu la, kan?

Nak elak kan beratur panjang 1 hal
Nak kejar masa waktu lunch @ balik keje 1 hal
Dan yang penting, dapat wat keje 2 in 1 di hari weekend
Jalan2 dengan famili & pos barang
^___^


Bawah ni ada jadual yang MamaZN nak share :


Kebanyakannya yang beroperasi di hari minggu ni
Adalah pejabat pos yang ada dalam Tesco
Tempat2 lain ada jugak mcm dalam Giant, Carrefour @ AEON
Pilihan terletak di tangan anda :)
Ada kemudahan baik la kita guna, hihi

Info lebih lanjut bleh klik link bawah ni ye :)

8 comments:

ieyda berkata...

ok lah kan dia lanjutkan waktu operasi...kita kan bz yg amat, waktu ofis hour, duk berkejar benda ofis, lunch hour lak duk mengejar benda nak dimakan...hihiiihh

Anje Mamy Balqis berkata...

rasanya kuar paper tahun depan deme tak keje ari sabtu...ye ke?adei susah la nak pi pos brg lepas ni...nad dah dapat ke barang yang kita pos tu...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Patut laa akak selalu nampak pos opis kat dlm carefour seberang prai tu beroperasi wlpn akak gi hari ahad...mm

intanfirdaus247 berkata...

bagus ni info n

Gieyana Muhamad berkata...

gd infor nih..kak G guna opisnyer courier service..dh save di situ..tp kalau kena guna pos mesia, hb jd mangsanyer psl opis dier atas pos besar nyer opis..:-)

mamafarah4 berkata...

tq nad..info ni..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tq nad atas info ni

Shalawati Ahmad berkata...

Info yang sangat berguna....terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...