04 Disember 2012

OLE-OLE Dari 'Over The Sea' ;)

Takde la jauh mana pun...
Dari Langkawi jek
Tapi 'over the sea' la jugak kan, hihi
Merentasi lautan jugak tu nak kesana ;)

 Minggu lepas kan MamaZN citer
Kakak ipar 1 famili berserta MIL & FIL
RM535 (termasuk luggage) utk 7 orang - murah la kan? ;)

Pastu Sabtu baru2 ni diorang selamat tiba KL semula
Seronok dengar cerita diorang hepi kat sana
Tu pun dapat dengar citer sikit jek
Time diorang singgah nak bagi ole-ole Ahad tu

MamaZN pun tumpang hepi sangat2 la
Bila dengar diorang sume enjoy the holiday
Sebab MamaZN yang tolong booked kan tiket! =p


Mekaseh ye ole-ole yang banyak ni
Wat susah2 je ;)


Rasa kagum tetibe!!!
Sebab MIL & FIL berjaya naik cable car sampai atas nun!
Tabik ar! Haha!


12 comments:

ieyda berkata...

byk jgk dapat ole2 lari langkawi ye...

ieyda berkata...

nak tanya nad lah, napa kalau ieyda bukak blog nad dia jd lambat nak kuar...start hari nie lah jd berat nie...ke problem di komputer ieyda...tp ieyda bukak blog lain cepat je..

syawalsimpsons berkata...

nak sikit..kikikkiik

Lynn Hamzah berkata...

banyaknya ole ole...best...

Wawa berkata...

tak sabar nak pergi langkawi gak diz week ni! yeay!!!

Waney Zainuddin berkata...

best nyer. paling suka ole2 klu dpt coklat :)
Premium Beautiful

yangbaik berkata...

bestnya ... dah la dapat tambang murah, dapat ole2 lagi... banyak pulak tu...

Gieyana Muhamad berkata...

best g lgkwi although panas sket..:-)

LYAfrina berkata...

sekali dapat..banyak tu

mamalieyna berkata...

Waa byknya habuan..best btul ! :-)

nadia berkata...

wahhhh, untungggnya kakk. banyakkkk ole2 akak dapat! :)

ch@ berkata...

andaikata kita ke Langkawi, aktiviti naik cable car adalah di skip. gayat woh! borong baju borong cekelat je la. favourite.

byk tu gift, pos satu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...