26 Disember 2012

Nayli's 1st Birthday Celebration, Yeay! ^___^

Alhamdulillah
Setahun sudah usia dak tecit bambam ni ;)
Adoi, serius macam tak percaya dah setahun berlalu!
Tapi tu la kenyataannya ^__^

Nayli Az Zahraa, budak tecit yang membesar dgn jayanya!
Membesar depan screen pc kawan2 mama dia, haha!
 Betul kan? ;)
Dari lahir sampai ke umo 1tahun adaaaaaa je citer pasal dia ni kan?
Hehe...
 
 MamaZN order kek utk Baby Nayli
Ala, kecik jek pun saiz 500g
Untuk makan2 kitorang 4 beranak :)

Order kat SINI
Sama tempat dengan masa order kek Spiderman Abg Zack :)


Design MamaZN yang pilih, hehe - colourful polka dot & stripes
Nampak ceria sket! =)


Alkesahnya,
Kek ni sampai sehari sebelum bday Baby Nayli (24/12/12)
Abg Zack yang over excited!
Dia suruh potong kek petang tu jugak
Hmmm, ikut kan aje la...
Malas nak bertekak :)

Sambil2 nak potong kek tu
Sambil2 amik gambar buat kenang-kenangan la ;)
Sedey... kamera rosak! =/
Pakai kamera henpon sajorkk...


Tengok mata Zakwan - Mata geram nak tiup lilin, haha!


Ni lagi best, haha!
Baby Nayli nampak rileks - Rupa2nya tengah gigit pisau, hehe


Alhamdulillah
Syukur sbb dipinjamkan kebahagiaan ini
Tiba2 rasa happy sangat ^_____^


Thanks pada semua yang ucap selamat utk dak tecit ni
Nayli cakap, dia saaaaaaayang sangat2 pada kawan2 Mama dia :)


23 comments:

syawalsimpsons berkata...

wahhh best tu nayli..ada tak keksepotong tok aunty soya ni..kakkakak...

amaniammar berkata...

ala...tomey
hepi OLD day ye lil nayli
aunty doakan smg keceriaan nayli sentiasa menyinari keluarga dan menjadi anak yg solehah bila besar kelak..
smg menjadi teman terbaik di sisi ibu n ayah nayli di kala suka dan duka
kpd abg zack..smg menjadi abg yg sentiasa di sisi adik n menjadi penjaga kedua bagi ibu dan ayah..

ieyda berkata...

cantiknya kek tu...mana kek utk auntie....?

Nana berkata...

btol la skejap je rasa dh stahun

Diari Liza berkata...

cantiknya kek Nayli.... Untie Liza nak sikit boleh? :-)

Diari Liza berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Anje Mamy Balqis berkata...

wah cantik la kek dia, auntie nak ucapkan happy birthday lagik semoga menjadi anak yang solehah, next time birthday balqis nak order kat M&M jugak la

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

cantikk kek hehehe abang zack tolong tiupkan lilin eyh heheh

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Comel sgt kek bday nayli..secomel tuannya..:-)

mamafarah4 berkata...

selamat hari lahir baby Nayli...memang membeso dgn jayanya..hehehe..tapi tomei sesangat...

Zura@Iwan berkata...

yeayyyy...nayli dh setahun....

ada cake gk yer....nmpk cedap!..

jaa jaa berkata...

hapi birthday nayli.. nayli mkn ker kek tu?

JaSSNaNi berkata...

hepi nye.. syok nayli dapat tiup lilin ni.. fuhhh fuhhhh auntie tolong tiup skali.. :)
Hepi besday nayli.. :) moga jadi anak solehah ya.. :)

mama tisya berkata...

ceria kek busday nayli..zakwan yg tk sbr nk tiup lilin

♥cikmOt♥ berkata...

zakwan kena lahir bulan 12 jugak...baru leh potng kek sama ngan nayli...hehehe

Ibu Lala berkata...

Happy besday nayli. Thun depn leh celebrate besday sesama coz bday auntie 9hb.. Kek tu nampak sedap dan cantik. Nak sikit..

Zura@Iwan berkata...

hahaha..Nad..thks ye

nasib baik nad tanya pasal date tu, akak silap taip la..sepatutnya 23.12...kahhhh

ps: tegur pasal apa nad?

MrS. F!zA berkata...

kek tu cumelllll.. tkleh nk bt menantu lah si comei nayli ni tua setahun dr danish.. tp cinta tkkenal usia kn? hahha kesitu plk

moga nayli membesar bagaikan juara

ALoNa CintamaniszLite berkata...

naylie pandang kamera laa..

cantek kek...

Budak Kampung berkata...

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/sanah-helwah-budak-tecit.html

ch@ berkata...

Alaaa sweetnyaaa... Comel bangat. Lps ni berderet anak den nk celebrate. Hahaaa...auni adli arrizqi. Wah!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

hehe..chumel sgt nayli siap gigit pisau kek lagi dia..

mestilah happy nad, tgk anak2 membesar dgn sihat..cepat je masa berlalu sedar2 dah setahun kan..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wahhh nayli ni bkn k kasi auntie sikit kek tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...