10 Disember 2012

Nampak Gaya, Budak Ni Memang Suka Bertudung :)

 Ingat tak budak comey ni pakai tudung masa dia sakit? :)

MamaZN rasa, Baby Nayli ni memang suka bertudung la ;)
Aritu dia pakai tudung mak nya
Tapi nampak besar jek, ksian pulak kat Baby Nayli
Tiba2 cam baru teringat
MamaZN ada inner tudung
Kecik la sikit kan saiznya
Macam seswai jek utk Baby Nayli pakai

MamaZN saje la kasi Baby Nayli try
Eh, eh! Suka pulak dia!
Siap tunjuk giginya itu, hihihihi!


Baby Nayli :)


Masa ni dia tengah main dgn brown bear :)


Saje panggil dia - tengok kamera :)


Ala la la... Cayang kat bear :)



Ni bukan aksi tido... Tapi ni Baby Nayli peluk bear dia tu, hihi


Ke situ jugak dipeginye... ^_^


Kalau la betul, biarla sukanya tu sampai ke besar, hihi

9 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

kalu iris ni, dan dan tu jugak dia tarik itu tudung...

ikat rambut pun sebolehnya dia tarik...

syawalsimpsons berkata...

alahai sweetnyer...sunyi je tu..mana abg zakwan dier..

*∽ IZAN ∽* berkata...

ahahaha... cute sangattt budak kenit sorang nii pakai tudungg.. babamm plak tuh!!!! gerammmm

axie04 berkata...

olo-lo, comey sangat, almira mmmg pantang pakai, paling tahan 3 minit je kot, penat membeli je.

mama ila berkata...

hihi..nayli suka pakai tudung yer...omey =).. anak buah ila pun sama..umur nk masuk 3 thn..asal nk kuar rumah mesti nak pakai tudung ngan beg..kalau x kasi..ngamuk..huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

Alhamdulillah moga sampai besar kan sukanya tu..hehe...comel

angahMia berkata...

comeii nayli..gerammm kat dia! :)

ieyda berkata...

alhamdulillah satu perkembangan yg baik dari nayli tu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Alhamdullillah, betul tu moga sukanye tu sampai ke besar...

tomey je dia peluk bear bear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...