07 Disember 2012

Menang $$$ Dari GTO aka EYRIQAZZ! Yeay!

Alhamdulillah...
Selamat dah dibank-in kan semalam
Eeee, suka! Suka! Suka!
Tak banyak pun, hihihihi...
Ada la RM30 (kecah, seyhhh..! =p)
Walaupun tak banyak
Uuiiii, duit tu korang!
Sape nak kasi free? ;)

 RM20 MamaZN menang giveaway anjuran Eyriqazz kat FB
Pilih entry pilihan utk bulan November dan komen kenapa
Dah la menang RM20, 
Dapat jadi penulis jemputan plak tu kat blog Eyriqazz!
Ehem, ehem...
I'm shy-shy cat, haha! =p
Syukur!

Lagi RM10 sebab MamaZN komen entry Eyriqazz
(selamba je kan, komen2 entry org? hihi!)
Blog Eyriqazz kan dah berwajah baru (sila terjah! =P)
So, Eyriqazz nak la readers nya komen tentang pembaharuan tu
Tak sangka plak komen MamaZN yang menjadi pilihan :)

Banyak dah menang giveaway dari Eyriqazz
Dulu penah menang : 
Dan yang terbaru RM30 utk 2 giveaway terbaru ni :)
Hehe
Alhamdulillah! Thanks Eyriqazz! 

Eyriqazz ni memang rajin buat GA
Yang terbaru 
Jom la join ramai2!
Mana tau ada rezki kawan2 pulak
Jom, MamaZN pun nak join gak nanti, hihi
Saje, memeriahkan suasana ^_^ 





Orang yang memberi, lebih baik dari yang menerima...
Bagus Eyriqazz ni, banyak 'memberi' ^_^


 

15 comments:

Gieyana Muhamad berkata...

alhamdulillah..tahniah nad..:-)

*∽ IZAN ∽* berkata...

tahniah Nad! amboi amboii.. active bercontest sekarang yekk.. gud luck!!

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

rezeki tu jgn tolak kekekke .. wahhh aura juara dah mari ni ..

Eca Dwinky Asha berkata...

samalah kita,dah banyak kali dpt rezeki dri sifu :)

Ya ALya berkata...

tahniah nad.....rezeki.....

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah nad...rezeki tu :-)

Salina@IbuAqil berkata...

Tahniah Nad... ;D

mamalieyna berkata...

tahniah..ada je rezki nad ^_^

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah nad,
murah betul rezeki dgn bro Eyriqazz..

ieyda berkata...

tahniah nad, murah rezeki utk thn 2012 nie...

mama tisya berkata...

tahniah nad..eyriqazz mmg slalu wat giveaway

ALoNa CintamaniszLite berkata...

tahniah...usaha berjaya..

eyriqazz ni jenis berduit...tu yg bnyk memberi. mesti seronok jadi penganjur kontest sebab leh dapat ramai kawan.

Nad pun jenis pemurah jugak, kan...kan..hhe

nadia berkata...

tahniah kak! :)

Eyriqazz berkata...

tahniah..nak kasi hadiah besar2 tak mampu lagi..InsyaAllah, in future akan teruskan small2 contest dan bigger contest maybe one day...

BoNDa.... berkata...

wow tahniah lagi....seronoknyer......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...