07 Disember 2012

MENANG CONTEST Wall Makeover By Nadia

 Alhamdulillah, rezki lagi :)
Menang contest kat blog Nadia
Eh, sama plak nama, hihi

Tapi bukan la menang grand prize
MamaZN dapat stensil polka dot utk deko2 umah
Alhamdulillah entry MamaZN terpilih
Tu pun dah cukup gembira :)

Ni entry MamaZN : 

Ni entry senarai pemenang :

 

Dan nak tau siapa dapat grand prize?!
Hadiah best giler kot!
Wall umah nya akan di makeover jadi cantek oleh Nadia
Pemenang grand prize : Mira Ibu Emir! :)
Tahniah Mira!
 
Tahniah jugak utk pemenang2 yang lain
Thanks pada Nadia sbb anjurkan contest yang best giler ni!
Nanti buat lagi ek? Hehe
 
 

12 comments:

kemma berkata...

best giler...sesuai untk nad yg masuk umah baru..hehe

Delimasari berkata...

mmg teruja menang ni - tahniah

ieyda berkata...

alolo jeles ni umah nad berpolka dot nnti...tahniah ye

JaSSNaNi berkata...

alhamdullillah.. tahniah... akak pun menang gak kat situ.. syukur sangat.. :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah beshnye hadiah...
Tahniah Nad :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

ramai ye sahabat nad di alam siber ni.


Tahniah menang....apa tu?? wallpaper ke?? huhu..akak ni mmg tak reti bebeno bab2 deko2 umah ni..

nadia berkata...

ehem2, ;p
murahnyaaa rezeki kak nad bulan ni. yang eriqazz pon akak menang jugak kan? ;))

BoNDa.... berkata...

wow.tahniah....

*∽ IZAN ∽* berkata...

amboi menang lagi!! bertalu2 kemenangan... murah rezeki ! alhamdulillahhhhh

Gieyana Muhamad berkata...

tahniah yer nad..rezeki nih...:-)

Myra Jay berkata...

Tahniah Sis :D

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah..rezeki :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...