31 Disember 2012

Magazine's Contest | Rezeki Zakwan Lagi :)

Aritu dah citer ZAKWAN MASUK TV!
Arini nak citer Zakwan menang contest majalah plak ;)
Dah beberapa kali jugak Zakwan menang contest kat majalah ni
Majalah apa lagi kalu bukan majalah kegemaran dia - Disney PIXAR Cars


Keluaran 49 ;)


Tu, nama Zakwan!! Yang bawah sekali :)


Alhamdulillah, rezeki Zakwan :)
Dapat la hadiah limited edition dari filem Rise of the Guardians



14 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

nama dia ada ong...
mama pun rajin mengisi borang...
best best

syawalsimpsons berkata...

tahniah zakwan...slaloo wish congrats kat mama dier je..

juelee berkata...

tahniah zakwan.. kecik2 dah masuk contest hiksss..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

suka zakwan ari tue masuk tv sekarang majalah pulak...
tahniah buat mamanya yang rajin

Adlin Mohamad berkata...

rajin tul mama dia join contest tuk anak dia hehehhe

Wan Amira berkata...

congrats zakwan.. mama dia seronok masuk contest dah ni

JaSSNaNi berkata...

tahniah!!!!!!!!!!!!!

>> FM Zakwan/nayli dah sampai tau... terima kasih..... :D

Lynn Hamzah berkata...

tahniah zakwan...

Ya ALya berkata...

Bertuah abg zack ni.....

mamalieyna berkata...

Mama dia rajin..untung zakwan :-)

Chekgu Azrine berkata...

Bertuah ye zakwan

Happy 2013!

ieyda berkata...

Tahniah Zakwan...kecik2 dah menang beberapa contest ye...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

rajin mama zakwan masuk kontes termasuklah utk zakwan, hehe...

semoga satu hari nanti nad leh dapat hadiah yg lebih lumayan dlm apa2 peraduan atas daya usaha nad ni..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

Alhamdulillah...tahniah zakwan murah rezeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...