06 Disember 2012

Macam Budak Besar!

Aritu MamaZN ada citer kan dapat ole2 dari Langkawi
 Lepas basuh tshirt2 tu, nak le tengok Zakwan & Baby Nayli pakai
Bila dah siap2 mandikan depa
Pakaikan baju I Love Langkawi tu...

Alahai...
Comelnye Baby Nayli!
Macam budak dah besar jek gayanya...
Padahal baru 11 bulan
Terkedek2 jek jalannya dengan pakai sluar merah bell bottom tu
Haha!


Lagi 19 hari 1st bday Baby Nayli!


 Bila dah amik gambar Baby Nayli, Abang Zack pun nak join
Tapi saje je kasi mak nye geram
Bila amik gambar, buat aksi yang macam2! :)


Adek bradek beraksi :)


11 comments:

suhaina laui. berkata...

nayli dh bleh jln!seronoknya..letih x maknya hehehe safiya dlm walker lagik

syawalsimpsons berkata...

teringat last jumpe nayli waktu sue dalam pantang..nampak kecik lagi..ni mmg nampak dah besar dah orgnyer...

mamalieyna berkata...

Memang cam budak beso..hehe..kiutlah..:-)

mummy_ayu berkata...

ala tomeinya dua2..seronok jer tgk..

Ya ALya berkata...

gembira sungguh...mama n papa xde ke baju tu.......

ch@ berkata...

ha'a, kalau pakaikan tshirt dgn sluar mcm tu mmg nmpk bdk besar. slalu pkaikan uniform je. pandaila anak2 kakNad ni posing. nayli tu, haih... geram.

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Comeinye bj nayli tu..hehehe..nway,nanti kite pm alamat eh..alamat x hafal lg..:-P

ieyda berkata...

dah mcm anak dara yg comel...hihihiihhi

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

alolololo comey sungguh 2bradik ni

*∽ IZAN ∽* berkata...

Eh dah jalan!! waaaa cepat nyerr!!!! caiyok caiyokkkkkk Nayli!!!

Dhiya pun manjat tak yah citer.. tapi suh jalan terus dia nak dudukk..sabor je la. kalo di tatih pun menjinjit je kakinya.. camne nak jejak lantaiii uhuhuhu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

geramnye tgk nayli yg comey ni...
bila pakaikan t-shirt mcm ni mmg nampk mcm dah besar je pdhal baru nak masuk setahun ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...