05 Disember 2012

Konsep Yang Menarik @ Payless Shoesource

 MamaZN kan memang dah google dulu kedai apa yg ada
Baru la teringat pasal kedai Payless Shoesource ni
Macam menarik je!
Tu yang teringin nak tengok sendrik tu, hihi

Sebelum ni Nana IbuDamia ada jugak citer pasal kedai kasut ni
Sebelum tu Kak Gie pun ada rasanya... (kan Kak Gie? ;P)
Tapi Kak Gie pi yang kat Penang punya la...
Pastu semalam Kak Amy MamaTisya pun ada up citer yang sama
Tak sangka plak kami pi tempat yang sama 
Pada hujung minggu yang sama
Tapi hari jek berbeza, hihihihi...

 Sampai2, memang terus jek menuju ke bahagian kasut kanak2
Memang rambang mata!
Banyak sangat pilihan!
Dah tersusun rapi dah
Tinggal pegi kat saiz dan pilihan kasut yang berkenan
 Tapi tu la...
Setiap saiz limited design nya
Setiap design pulak limited sizenya, hihi
Paham tak? ;)


Baby Nayli dah 'menurun' maknye, hihi - suka shopping! =p


PapaZN layan kerenah anak bujang - cari kasut CARS ;)


Nampak tangan Baby Nayli tu? 
Tu tgh mengira2 la tu cukup duet ke tak nak beli kasut, haha! =P


Memang tak dan langsung nak berjalan seluruh kedai
Memang betul2 kitorg pi tmpt kasut budak je
Kasut mak nye pun tak sempat tgk, huhu!
Bukan sekadar kasut jek ada kat sini
Aksesori lain pun ada gak cam beg ngan topi ngan stokin ;)


20 comments:

ieyda berkata...

pandainya nayli shoping kasut....
dah pening tu xtau yg mana 1 jadi pujaan hati si kecik nie..hihiiiihi

mama tisya berkata...

kalo ada ank kecik mmg susah skit nk round shoppingmall baru tp tkpe nad nanti pindah ymh baru bole terjah lg..mcm akak rsnye tktau bila akn jejak so dh alang2 pegi kita round smp lebam..hehehe

Wawa berkata...

menarik! nak pergi jugak la. hiihi.

Wawa berkata...

menarik! nak pergi jugak la. hiihi.

amiey lee berkata...

Wahhhh nmpak menarikkk aja kedai kasut dia

syawalsimpsons berkata...

semangat mengira tu

Chekgu Azrine berkata...

nanti nak pegi jugak nak tgk ngan mata kepala sendiri..sebab nampak best sangat

Chekgu Azrine berkata...

nanti nak pegi jugak nak tgk ngan mata kepala sendiri..sebab nampak best sangat

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

nayli rambang mata ! hehehhe baru namanya gegirl ni geng 3k kekekke ..
lum pernah sampai sini ..ntah bila dapat jejakkan kaki kat sini hehhe

Ya ALya berkata...

bestnyer tgk kasut.....lawa2 semua....geram je tgk.....

suhaina laui. berkata...

mcm best sgt2 kalo dpt g:)

Lynn Hamzah berkata...

bestnyer kedai nie...banyak kasut ek...

ch@ berkata...

comel nayli, pandai betul. besar kedainya kak, nak ajak abi pergi juga la.

mamalieyna berkata...

Ihiks...comei betul nayli pilih kasut tu..kiut... pndai

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

amboi sikecil mencari sendiri rupanya

Falsya berkata...

kite dh penah masuk dh kedai nie..gile rambang mata...hehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

comel jer naylie dok renung kasut2 tu..hehe..

Nozie Yusof berkata...

suka jugak pegi payless nie, dia organize kasut ikut size. so kalau kaki size 7 duduk je lah kat area size 7 xpyh merayau g mne..kualiti pon ok not bad kan. hehe

qieranna berkata...

mcm best jer...nak gi survey gak la tmpat nih...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

amboi nayli pandai dh dia cari kasut sendiri hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...