19 Disember 2012

Koleksi FM Terkini ^________^


Minggu ni banyak cerita pasal fridge magnet jek, hehe
Aritu dah citer dapat 6 ketul kat SINI
Jangan terkejut nanti esok lusa ada lagi citer pasal FM
Sori ek!
Eh, bukan formula milk tau, kekekeekek =P

Alhamdulillah
Dalam masa 2 tahun berblog ni
Pintu peti ais pun dah jadi sepenuh ini dengan FM-FM
Sukenya!

Tak banyak yang MamaZN beli
Tapi saaaaaaangat banyak kawan2 blog yang bagi
MamaZN ingat lagi
FM pertama yang kawan2 blog bagi adalah 
FM Colmar Tropicale Bukit Tinggi 
Hasil menang giveaway Suziey.com
Ha, start dari itu la MamaZN mula berkecimpung dengan FM-FM ni :)


Penuh sudaaa... ^_^


Haha! Nampak tak bekas bulat putih kat gambar atas tu?
Haha, bekas bulatan magnet
Baby Nayli la buat ni, hehe
Cemane tah bleh tercabut magnetnya pastu MamaZN gamkan balik
Tiba2 bleh jadik putih2 giteww plak, huhu!
Efek dari gam gajah tu kot, hehe

Pintu peti ais belah bawah memang MamaZN terpaksa kosong kan
Ada dak tecit yang aktif seperti Baby Nayli ni
Memang tak selamat la jawabnya ;)


Jalan penyelesaiaannya
Kita tambah kat belah tepi ^_____^



Cuba la kawan2 simpan seketul dulu
Dapat seketul, lekatkan kat peti ais
Dapat lagi - lekat lagi - dapat lagi - lekat lagi
Lama2 kan, pintu peti ais tu jadik kalerful tau!
Tambah menarik!
Tak suka ke pintu peti ais jadik lagi menarik? Heheheheh

Kalu takut nak letak kat peti ais, beli magnetic board
Ala, white board kaler putih buat tulis2 tu pun boleh, kan?
Lekat banyak2...
Jadik cantikkkkk, percaya la!
Lagi pulak, FM ni boleh simpan kenangan, hehe
Tengok 1 FM ni kita akan teringat,  
Ooo, aku penah cuti2 kat sini dulu
Tengok 1 FM lain pulak mesti teringat semula,  
Eh, ini la FM si sipolan sipolan bagi! 
Haaaa, kan best camtu
Secara tak langsung dapat mengembalikan nostalgia, hehe



Sape tak suke FM, meh bagi kat MamaZN, haha! =p

25 comments:

mama tisya berkata...

mmg suka..tp tkde petiais lg..hahha...magnetic board pn tk bli..so fm yg byk tersimpan dlm kotak lg..tgu la ada umh sdiri n petiais sdiri..heheh

ieyda berkata...

mak datok banyak jgk FM nad ye...nak sikit leh x?hihihii

Nana berkata...

sama la kita pintu atas dah penuh
letak kat belah sisi
mgu lepas seme fm tu dah lipat dalam paper kemas2 nak pindah dekat stengah kotak a4 paper ada
mmg kena bawa elok2 nk pindah nant takut pecah

Wawa berkata...

eh cantek jugak eyh...sy tak suka letak kat peti ais...rase semak je...tp bila tengok peti ais ni, terus tetbe nak buat cenggini gak...cantek!

Tanpa Nama berkata...

salam kak saya teringin nk bg satu FM kt akak ada Alamat akak tak? sy silent reader akak hihihi - assyfa202yahoo.com

Myra Jay berkata...

Harini ada 3 blogger termasuk MJ dan akak update pasal FM :)

Tp yg jeles FM akak penuh :D

Ibu Lala berkata...

Saya pun suka ni since berblog ni la. Kalau tidak tak heran pun..dapat tak email yang kiter hantar tu??

♥cikmOt♥ berkata...

erkk...kena komen ayat yang sama macam kat fb ke...lalala....

syawalsimpsons berkata...

sue pon ngah berjinak jinak jugak ni..kkkikiki....

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhhh..mmg banyak!

Iela Fazielah berkata...

wah..baynaknyer... kak ila punyer sikit je...

♥ Elin ♥ berkata...

mcm elin g holiday baru beli...koleksi tempat2 yg pernah dilawati.

apa pun hobi masing2 kan :)

Zura@Iwan berkata...

wahh bestnya...FM dia byk sggh..meh kasi kak satu..haha

mummy_ayu berkata...

setuju..Ayu dulu pun..mula dr sikit..dpt org kasi...maki lama makin banyak..pas tu terus jadi minat..Ayu pun..dah penuh depan..tapal tepi plak..he he he..best2..

nampak FM dr Ayu di sana

intanfirdaus247 berkata...

mak aihhh banyaknyaaaaa!!

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

kita suku pun x sampai heheh peti ais lama segan nk snap2 kekekke

mamalieyna berkata...

Wooo meriah betul..sama plk n3 dgn zura..nafira tu..hehe..

Mmg cantik..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

sama jue pun penuh..yapaling best abang jue klu pi overseas setiap kali tuelah dia beli FM...hahahaha hadiah lain takdapat ...tapi FM wajib ada

mama_umar_maryam berkata...

tu diaaaa...hahahaha

Salmi Khairil berkata...

saya pun pengumpul fm gak..selalu akan kirim ngan kawan2 yg g bercuti..or akan cari fm sebagai kenangan bila jenjalan kat setiap tempat

Nory Zoulkefle berkata...

bestnyer...nory punyer belum penuhh lagi...huhuhu

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak pun dok 'bela' FM jugak hehe..
Tp tu ler...ada yg mengatakan pulak..tak elok letak magnet kat peti sejuk ni. Ada efek jugak ler. Try gugel tgk...ada jumpa tak. Akak pun adik ipar ada share link kat fesbuk ari tu...tp malas pulak nk pi cari sebab dh berlapis2 pagenya nk kena carik..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah mmg betul2 penuh ni..

setuju sgt slh satu kenangan FM ni bila terpandang FM teringat tempat percutian dan kawan2 yg bg FM pd kita..

MamaYatie berkata...

ni statament berani mati seorang mama: anak2 p lawatan sekolah mama bg $$ xtra dgn pesanan, kalo ada jumpa FM (yg ada tulis nama tmpt yg dia org pegi tu) belikan utk mama tau..kejam tak? wakakaa

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

fuyoooo banyaknya fm nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...