19 Disember 2012

Ke Bintulu Selepas 27 Tahun!

Layan gambar2 AtokNenekZN pi bercuti ke Bintulu
Sambil2 tu penuhi undangan kenduri kahwin
Jauhhhhh tu, sampai ke Bintulu!
Sahabat lama kot! :)

Dan pemergian ke Bintulu ni 
Adalah kali yang pertama selepas 27tahun!
Wow!
Masa tu MamaZN baru umo 3 tahun!!
Dulu famili kami mmg menetap di sana
Beberapa tahun lepas tu kami pindah balik ke Semenanjung
Dah ingat2 lupa pun semua kenangan kat sana hihi
Tapi kalu tgk gambar2 lama, ada la ingat sikit2 ;)

 
 Plat kereta pengantin 'JUST MARRIED'
 Yang bergambar dengan kereta dah 31tahun married, hihi :)


Bilik hotel AtokNenekZN kat sana
Nampak kecik tapi selesa


Bersama sahabat2 yang datang dari Semenanjung jugak :)


Nak tergelak tengok gambar ni, hihihihi
Biasanya kalu kita-kita ni mesti semua pun beraksi ceria
Dengan pegang signage comel2 tu
Tapi bila mak-mak, pak-pak yang bergambar, camni la jadiknya, hehe
Senang cakap - skema la ^___^


MamaZN tanya la kat AtokNenekZN
Umah lama kitorang dulu yang kat tepi pantai wujud lagi ke tak?
Diorg cakap, dah lama takde dah
Dah ada bangunan tinggi tegak berdiri di tapak rumah kami
Huhu!

Bila la nak sampai Bintulu gak ni, hehe...



 

6 comments:

Chekgu Azrine berkata...

bestnya!!

Zura@Iwan berkata...

oo dl duk bintulu ek? x rasa la bersekolah kt sn nadia?

nadia berkata...

kak nad, nadia ada baca komen yg kak nad tinggal dekat blog nadia entry sumbangan anak yatim tu. thank you soo much kak nad. nadia sangattt berbesar hati and berterima kasih kalau kak nad sudi panjangkan bantuan yang diperlukan tu. terima kasih untuk jasa baik kak nad and semua yang terlibat. :)

ieyda berkata...

ieyda xsampai lagi bintulu, miri dah sampai...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah bestnyerrr

Ya ALya berkata...

mst meriah jumpa kwn2 lama kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...