10 Disember 2012

Jemput Join GIVEAWAY! ^_^

Bukan sekarang...
Teaser jek baru ^______^


 
 
Nak jemput datang birthday party - plan tak jadi
Sebab ada hal lain
Nak kasi hadiah pada semua orang....
Hmmm, banyaknya la hai $$$ seorang surirumah ni
Nak kasi hadiah kat semua, hihihi

Jadiknya kita ber'giveaway'  la ye
Harap2 ada la yang sudi nak join :)
Tunggu 12/12/12 tau! ^_^

13 comments:

mama ila berkata...

hahaha...teaser jer yer..surprise gitu..hahah

Karisma Izzah berkata...

Insyallah kalau berkesempatan... Happy birthday Nayli...wish in advance!

ALoNa CintamaniszLite berkata...

GA??
mm..kena berdoa ni...bukakkan laa pintu hati akak memandai2kan diri join GA...

noorzie berkata...

yeahhh!! nk joinnn...tp kan kakkkk, teaser tu ape ekk?? hehehe

syawalsimpsons berkata...

terkejut jaa..kikikik..mesti join ni

BoNDa.... berkata...

hahaha baru nak buat entry....hehehehe ok 12.12.12 nntikan kemunculannyer....

Gieyana Muhamad berkata...

al da best k nad..12.12.12 tue annivesary kwn kak G..hihi..:-)

Salmi Khairil berkata...

ok saya tunggu, nak join jugak..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

rajin nad buat giveaway..kali ni special utk bday budak2 berdua tu eh..=)

nadia berkata...

alaaaa, kenapa xde majlissss besdayyyy. ;p kalau tak nadia dengan tak malunya nak menjoinkan diri. kuikuikui. ;)))

ieyda berkata...

nak join gak lah nnti...hihihii

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

insyaalllah akan cuba menjointkan diri..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nak join nak join hhahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...