03 Disember 2012

Jalan-Jalan Cari Pasal @ PARADIGM MALL

Lepas settlekan hal kat Bandar Sunway
Terus la pi terjah Paradigm Mall ni
Pakai baju kurung pun, baju kurung la...
^______^

Malam sebelum tu
MamaZN google2 jugak la pasal mall baru ni
Nak tengok kedai2 apa yang best2 kat sini

Tapi terbaca citer2 tak best le pulak, huhu!
Kawan2 nak bace? KLIK SINI
Mula2 tu berbelah bahagi la jugak antara nak pegi dgn tidak
Tapi last2, ikut kata hati - nak pegi
So, kami pun pegi je la
Walaupun ada rasa tak best lepas baca kat link atas tu




Bila masuk..?
Wah! Boleh tahan!
Best jugak suasana nya!
Kedai2 pun banyak yang best2
MamaZN ni...
Asal ada Padini Concept Store dgn Brands Outlet pun dah cukup dah
Hehe


MamaZN & Baby Nayli sementara tunggu Abang Zack tengok mainan
Hmmmm.....


MamaZN mmg dah aim awal dah
Nak pi Brands Outlet dengan Payless Shoesource jek
Tu sebab dah survey awal2 kedai2 tu kat tingkat brape
Memang pi tingkat yang berkenaan je la
Tak explore 1 bangunan pun, huhu!
Ada anak kecik ni, susah la nak wat keje2 'ukur' mall
Tak macam dolu2, time cintan cintun dulu... 
Ulang alik ulang alik pun sanggup je, haha! =p

Tapi best la
Ada Tesco,
Ada Toys R Us (memang tak pi floor ni, bahaya! =p)
Eh, macam2 la, tak ingat suda...
Kalu nak tau bleh la tengok kat SINI


Agak confuse!


Ada lif kat situ utk ke mall (arah ke kiri)
Tapi dalam masa yang sama ada signage
'Wall This Way To The Mall' 
(arah ke kanan)

Sebenarnya, boleh je nak pi mall ikut lif yang ada depan mata
Takyah nak menapak jauh2, huhu!
Takyah letak signage tu pun takpe kot...
Lagi 1...
Lif die bapak lambat!!!
Jenuh menunggu!

PapaZN cakap, kalu nak dtg lagi, tunggu pindah nanti la
Baru dekat sikit, huhu!





9 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

agaknya kan, bila akak nak sampai sini...huhuhu

ieyda berkata...

besarkan mall nie...tu pun dgr mmber2 duk cite...xpenah jejak kaki ke sini lg

Myra Jay berkata...

Sopan dan ayu ler terjah mall berbaju kurung.. :)

MJ selalu gak cenggitu, belasah je :D

Cikbintang berkata...

cikbintang xpna smpai situ..hehehe
cm best je ;)

jom join GA..
http://laylaluckystars.blogspot.com/2012/12/giveaway-disember-2012-like.html

mama tisya berkata...

ada ank kecik mmg tkleh round 1 mall..akk aritu mmg smua tingkt la pegi..hehehe

aanie berkata...

paradigm ni dekat opis kita je....mmg confius sikit signboard kat parking dia...

lia berkata...

nad nak pindah?

zh-ena berkata...

cantik la bangunan dia

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

tak pernah pergi lalu je pernah....
nad nak pindah mana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...