19 Disember 2012

Jalan-Jalan Cari Pasal @ AEON BUKIT TINGGI, KLANG (Again.... Hmmm ^_^)

 Ingatkan nak terus shoot ke IKEA
Sekali, tak larat la pulak, huhu! 
Terus jek balik umah
Sampai umah sume terbongkang tido, haha!

Pas Maghrib, kitorang kluar balik
Sebab MamaZN 'gatai' nak pi shopping, kekeekkkeek =p
Naseb baek la PapaZN ni layan jek kehendak bininya, hihi

Kitorang pi AEON Bukit Tinggi Klang
Nak pi IKEA balik cam jauh sangat la pulak
Tak sempat kot walaupun bertolak pas Maghrib, huhu! 

Bestnya!! Sebab deko2 kat AEON sume cantek2!
Almaklum, Krismas bakal menjelma
Hiasan pun kemain lagi warna warni





Macam biasa la, kalu dah sampai AEON Bukit Tinggi ni
Memang MamaZN terjah Padini Concept Store dulu, haha!
Nak tengok sale apa yang ada
^__^


MamaZN pi sorang jek, senang & tenang nak membelek, hehe
PapaZN jaga anak2
Tu yang siap bawak bekal tu =p
Kasi depa makan, kekekekke...



Ala, tapi tak syok la sale kat Padini Concept Store AEON Bukit Tinggi ni
Walaupun sale sampai 70% 
Tapi tak macam kat Padini Paradigm Mall aritu
Harga macam tak masuk akal la!
Jauh bezanya dengan masa pi yang kat Paradigm Mall tu
Ala..... dah kira2 terus letak balik
Sudahnya, kluar dgn tangan kosong jek, huhu!

Mrs.K, rupa2nya Cotton On kat sini ada baju budak2 la
Cun2 ek?
Baru ku tau, hihihihi...
Bleh la terjah lagi nanti ;)

Masuk Jusco pun cam tak best jek
Tapi orang tetap ramai!
Ramai yang membeli baju & perkakas sekolah anak2
 
Bila pi Brands Outlet plak, dah kene halau
Tak sempat pun nak memilih
Sebab time tu dah pukul 10.30mlm!
Sume kedai dah nak tutup, huhu!

Tu yang tak suka jalan malam2 tu!
Masa terhad! =/


12 comments:

intanfirdaus247 berkata...

bestnya jalan2...huhuhhu

ieyda berkata...

shoping bj utk thn baru ke?hihihihi

Nory Zoulkefle berkata...

tak puas shopping lepas mgrib...sbb masa sgt terhad...nnt balik muka tak puas hati je...heheheh..

Sue-Rya Qistina berkata...

aritu g aeon bukit raja, deco2 xmas ade la sikit coz kt area jam tu diorg wat back to school promotion. pegi tu pun sbb nak tgk wayang. hehe

Mama Likha berkata...

jln2 cri pasal !! ni takut ni hhihihi.. aahh mmg pon, tk smpt masa soping mlm2... save skit poket kikikih

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Bestnyer tgk pengetahuan nad ngan kedai2 best2 ni...huhu..
akak ni tak tau apa. Kalo gi mall besar2 ni...otak dan mata jadi blur..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

nasib baik la PapaZn sporting nak keluar rumah semula ye, asben k.eija kalau dah sampai rumah mmg susah nak ajak keluar semula..

Norhaizan hakim berkata...

Wah..Nad memang shopper yg berpengetahuan..bagus tu...

Zura@Iwan berkata...

akak ni kurang menyopping tu psl x brp amik port sgt psl shop2 gini..huhu...

Gieyana berkata...

cotton on utk kids mmg cantik sgt nad..next time leh g tau..cfm syok membeli...:-)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah nad ni mmg pengetahuan luas la pasal2 kedai2 yg best ni hehe

Ya ALya berkata...

mmg terhad pun klu shopping mlm ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...