02 Disember 2012

Istanbul Aku Datang! | GILER SWEET!

Giler ah!
Giler sbb sampai skrg terbayang2, terngiang2 scene yang best2 tu :)
Aaaaaaaahhhh.... Sweet banget!

Serius best!
Kawan2 dah tengok?
Best giler kan?
Yang belum tengok, cari la masa utk tengok, hehe
Konfem korang suke ^_^
Serius, tak tipu!

MamaZN tak pegi tgk kt wayang pun
Sengih2 sengsorang depan lappy, haha!
Ni baru betul2 giler! Kekekeke.. =p
Sebab merealisasikan impian saya nak tgk filem ni, haha!

Tunggu budak2 & apaknya tido
MamaZN layan sengsorang
Tolong la! Sangat best kot! :)
Baru terasa cam, ala... rugi soh PapaZN tido dulu! =p

Canteknya Istanbul ni kan?
Bila tah bleh jejak ke sana...
Dalam mimpi je la kot
Hmmmmm
Suasana tenang je...
(Rasanya la...=p)

Lisa Surihani (Dian) ...?
Cantek, cute, comel, cun, sweet dan sewaktu dengannya
Kuat jugak Dian ni lari ek, hikhikhik
Blogger tu! Haha!
xoxo, D! Publish! =p


pic from google


Tomok (Azad) ...?
Pelakon lelaki mana yang sesuai gantikan die ek?
Tapi MamaZN rasa ok je kot
Bab kaku ke, apekebenda sume tu
Tah, tak pikir pun
Sebab jalan citer best, haha!
Tapi 1 jek... Tak suke lelaki cam Azad! Huhu!


pic from google


Beto (Haris) ...?
Lantak pi apa orang nak kata
Lembut ke, rambut buruk ke, apa2 la!
Sume2 pun boleh dimaafkan, haha!
Saaangggggaaaaaattttt SUKA kat BETO!
Lagi2 la bila die pegang watak Haris tu!
Memang sesuai sangat la watak tu dengan Beto!
Cair, cair... ;)


pic from google


Terus terbayangkan PapaZN yang bawak jalan2 naik vespa
Gi market beli bunga sama2
Pastu gi piknik kat taman 
(eh kan selalu buat - kat Taman Tasik Cyberjaya? Ahaahahha!)
Pi Istanbul jek belum lagi =p
(harap2 PapaZN baca, haha!)

Best!
Dari 5 bintang, Istanbul Aku Datang! dapat 4.8 bintang!
Haha! Aci tak? =p

Rasa cam nak tengok lagi skali
 Rasa tak jemu pun ye jugak ;)
Sama la macam citer Gol & Gincu tu (pengarah yang sama)
Tak jemu sbb jalan citer lain dr yang lain

p/s:
Terus terasa nak makan megi asam laksa :)


11 comments:

ch@ berkata...

kita rs mmg nak sgt tgk movie ni...ramai yg kata sweet.

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Ending dia mcm mana??
Dian tak jadi pilih azad & jatuh cinta ngan Haris??

alyyani berkata...

sweet kan??? heee... mesti senyum2 bila tingat cite tuh :)

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... berkata...

bestkan cite IAD.....kelakar part org istanbul pun kena marah dgn tarik telinga jgk....

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wani pn dh tengok..best2...sweet jer tgk lisa tuh..

nadia berkata...

kak, kena tengok jugakkk ni. hari tu tengok trailer dia pon sweet je. apetah lagi cite dia kannnnn ;)

Ajan berkata...

Suoer sweet kan istanbul aku dtg! Kt astro 1st dh start tayang dh.

ieyda berkata...

xpenah tgk lg...

Myra Jay berkata...

Nak kena download ar cmni :D

angahMia berkata...

kak nad..saya tgk wayang pra tonton hehe dpt tiket free..cter dia mmg best...sweet jer kan..

Cikgu Fikri berkata...

sgt sweet!!!
baru jerk tengok tadi...
hahahhaaha...
terngiang2 adegan dlm citer tu.. serius...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...