12 Disember 2012

Interview & Surprise Buat Zakwan! :)

Semalam baru jek citer yang kata Zakwan ikut AtokNenekZN balik kampung
Pastu dengan MamaZN nye terlebih emosi
Rindu2an kat Zakwan
Siap update status kat FB lagi, huhu!

Tup-tup
Kami pun balik kampung jugak!
Heheheeheh
Poyo jek nak bersedih2
Padahal tak sampai 24jam pun berpisah, kekekekek =p
Sedih la kot... Mana penah berpisah jauh2 & lama2, huhu!

Last minute buat decision
Itu pun sebab PapaZN ada interview kat Lumut
Sepatutnya 15/12 tapi nak mintak cepatkan pada 11/12
Gagahkan jugak la balik Teluk Intan
Walaupun cuti nya sehari jek (semalam)

Takpela, penat badan sket
Tapi hepi sbb dapat jumpe famili dua2 belah (walau sekejap)
PapaZN dapat jugak attend interview
Dan yang paling penting dapat jumpa Zakwan!!! =D

Zakwan taktau yang kitorang akan balik kampung
MamaZN cakap kat Atoknya, tak payah bagitau dulu
Nak buat surprise! :)
 

Tengok ni... Ni baru berapa jam berpisah, dah macam ni rindunya, huhu! Sayu!


Masa bersama asek gaduhhhh je! Bila dah jauh2 kejap baru tau rindu2 ye, hihi


Badan Zakwan tetibe panas plak malam tu
Tu yang NenekZN tampalkan cool fever
Alhamdulillah esoknya panas langsung takde
Cuma Zakwan mula batuk2 pulak... Hmmm

Interviewnya pukul 3ptg
Lepas Isyak dah balik KL semula
Gigih tak gigih... Hihihi


p/s:
Usaha dah
Berdoa dah (dan terus berdoa)
Sekarang ni tawakkal je...





15 comments:

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Kalo berjaya interbiu nya...dok Manjung ler pulak ye mama zakwan??

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

demam rindu tu hehehhe ..sayang tul kat adik eyh hihihi cam tu la anak2 bila dekat bertarik rambut bila jauh tercari2 ..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

zakwan demam rindu tu...sweet jer..bila jauh tau pun rindu adik kan hehehe

BoNDa.... berkata...

hahaha mmg xboleh lelama kan jauh dr anak...hehehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Nad..ala syiannya zakwan dmm ya?Rindu ngan adik nayli kot...

♥cikmOt♥ berkata...

akak pun tak pernah lagi berpisah ngan anak2 ni...

tapi tahun depan kena banyakkan kursus...harap iris ok, tak mencari akak time malam...alahaiii

Mummy Ayu berkata...

sama la ngan Ian & Iris ..bila berpisah..sibuk tanya2..tapi bila sama2..gaduh..adat la tu..

ieyda berkata...

tersentuh tgk gelagat abg zakwan rindukan nayli tu....

mamalieyna berkata...

Hehe..samalah..arif ri tu berpisah jap dgn adik, bila jumpa rinu kemain.. :-).. bila bersama, ada je bendz nak ajk gaduh..aduhai..

G.luck..in sha Allah..ada rezkinya . Amin.

Myra Jay berkata...

InsyaAllah mudah-mudahan ada rezeki :D

JaSSNaNi berkata...

ha kan dah demam... sian zakwan.. windu mamanya la tu.. ngan baby.. :) budak2 camtu la.. kalau berjauhan bley demam kan.. sib baik mamanya tak demam skali.. :P

CaDLyNN berkata...

abg zakwan rindu kat adik die smpi demam ke..sweetnye

Ya ALya berkata...

klu berjaya intrview tu duk perak la yer.....

Aisyah Husaini berkata...

abang zakwan demam rindu tu. kite mase kecik2 dulu cam tu jugak lau pisah ngan mak abah mesti demam he he

QasehnyaRania berkata...

demam rindu la tu ;D sweet je tgk dorang dua beradik ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...