20 Disember 2012

Ingatan Tulus Ikhlas... TQ ANJE! ^____^

Kesian kat Anje
Dah beberapa hari Anje asyik tanya
Barang dah sampai ke belum?
Sori ek Anje! ^_^

Dan semalam baru la barang yang Anje risaukan tak sampai tu tiba
Hehe
Biasa la, dok kat area sini 
Memang selalu bermasalah berkaitan dengan pos mengepos, surat menyurat ni
Dah naik menyampah pun ada
Huhu, sabar je la!
Tak pasal2 dah menyusahkan sender jugak =/

 Ni pun, PapaZN yang kena tuntut kat pejabat pos serahan
Sebab apa?
Malas la cerita
Cam biasa la, masalah pos mengepos ni la
Takpe la, simpan je la citer tak best tu
Nak citer yang best-best jek arini, ngee~ ^__^


Zakwan seronok dapat skateboard Spiderman
Zakwan tak panggil skateboard
Zakwan panggil 'papan luncur' (anak Melayu betul! =p)


Seronok sangat la Zakwan sbb dapat hadiah
Asyik2 la bertanya
Siapa bagi ni Papa?
Kenapa kawan Mama bagi saya hadiah?
Hadiah hepi bday to u saya ye Papa?
Kawan Mama beli kat mana?

Alahaaaaaiiiii..! Banyak sungguh soalannya!
Tu menunjukkan dia sangat excited dpt hadiah! :)
Apalagi bila ada gambar Spiderman tu
Lagi suka la dia

Masa mula2 dapat, Zakwan tak pandai main pun
PapaZN yang ajar main
Tak lama lepas tu, tengok2 dia dah pandai main sendrik
MamaZN tanya la, pandainya Zakwan main, siapa ajar?
Saya tengok hp Papa (means, dia tgk kt youtube!)
Pandainye budak ni!


Yang si Baby Nayli ni lagi la...
Kemain terjerit2 bila dapat baju baru
Baru la gegurl kan Baby, hihihihi...
Excited dpt baju baru ^_^


Ingatkan untuk anak2 je
Untuk mak nye pun ada jugak
Ya Allah... buat susah2 je Anje ni tau!


Tapi sukaaaaaaaa sangat!
Sebab dapat.........................................FM! =D


Thanks Anje
Tak tau nak kata apa, melainkan ucapan terima kasih
Sangat2 menghargai pemberian Anje ni
Buat susah2 je

Thanks jugak pada kawan2 lain yang pernah bagi cenderahati 
Buat kami anak-beranak
Sangat2 menghargai pemberian kalian
Moga kalian dilimpahkan rezeki 
Yang berlipat kali ganda lagi di masa akan datang
 
Rasa bersyukur dan happy sangat-sangat-sangat
Sebab dapat kawan2 yang baik macam korang2 sume, huhu!
Emo plak tetibe! ^__^


 

17 comments:

ieyda berkata...

amboi bukan main nayli duk belek baju baru ye...

JaSSNaNi berkata...

bestnye dapat adiah... sonok.. semua pakat2 dapat.. maknye siap dapat ketam.. tapi tak leh masak.. lekat kat fridge je..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Mak-Pak budak pon excited klu dpt hadiah..ni kan zakwan & Nayli...lagi happy.Murah rezeki Nad sekluarga...Mesti zakwan asyik pegang 'papan luncur' tu..xmo lepas2kn?hihi

Afasz berkata...

wah cantik la FM tu.

nnti nk wat GA FM . :D

mama_umar_maryam berkata...

1 pakej dpt adiah nih, hehehee

eima berkata...

HEBAT BETUI .... untung nad ... anyway aku tumpang hepi

ALoNa CintamaniszLite berkata...

seronoknya zakwan dapat papan luncurrrr...seronok lagi tgk gelagat nayli dpt baju, huhu...geram jer nk cubit2 pipi dia...eh?? boleh ke nad nk cubit pipi nayli??...nk cubit sampai dia nangis, gitu....hehe..jgn marah..gurau jer..

MamaYatie berkata...

seronoknya anak beranak dpt hadiah..
zakwan> nnt ajak papa main kat taman tau, jgn main kat jalan..
nayli> cute nya aksi budak tecik ni...ralit nengok baju baru yer

Ya ALya berkata...

bestnyer.....

Salina@IbuAqil berkata...

Sonoknya.. Dapat hadiah.. ;D
Cantik skateboard abang..
Mst hebat main skateboard nih.. ;D

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah nad..murah rezeki :-)

mamalieyna berkata...

Tu tandanya nad baik dgn org.. :-)

Seronok anak2x..eh maknye jugk..hehe.

Zura@Iwan berkata...

baiknya anje kasi cenderahati ...alhamdulillah dpt kwn blogger gitu kan...

intanfirdaus247 berkata...

seronoknya dapat adiah..

Iela Fazielah berkata...

bestnyer dpt hadiah...nayli la kiut...dok belek baju lg

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

itulah kan w/pun hanya kenalan bloggers tp dekat dihati, saling igt mengingati..srnok bila ikatan persahabatan dah sampai ke tahap ini..besh2 hadiah yg nad dapat..comel je zakwan siap belajar kat youtube tu..

sue zainun berkata...

spiderman tuh..mst suka zakwan..ala ala nayli pon dapat..comel jek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...