17 Disember 2012

HAPPY Jumpa RAKAN BLOG Di Kenduri Kahwin ^__^

Sabtu baru ni, MamaZN dapat undangan ke kenduri kahwin
Berkobar2 kot nak pegi, hehe
Sebab dalam hati, dah excited nak jumpa beberapa orang rakan blogger :)

Malam tu baru la nak belek2 kad jemputan
Sebelum ni kemain lagi confident yang kenduri nya tu kat FRIM
Bila tengok balik kat kad, rupa2nya kat RRIM
  Tau kelam kabut! Hahaha! Lawak! =P
Naseb baek la tergerak hati nak stadi direction ke tempat kenduri malam tu
Kalu tak................... 

RRIM dengan FRIM tu berbeza tau
Pada yang taktau, RRIM ni terletak kat Sg Buloh 
FRIM pulak yang kat Kepong tu
Mati2 la mak ingat yang kat Kepong!
Haha!

Kul 11.30pagi dah kluar umah dah
Sebab takut sesat
Dah la 1st time nak pi tempat ni
Tak penah tau pun kewujudan tempat ni sebenarnya
Bila sesat, kang lambat sampai
Bila lambat sampai jadik segan pulak kalu majlis dah selesai kan?
Hehehe
Jadiknya, jalan paling selamat kluar awal
Sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
 Ala..... Amik masa 1jam je pun dari umah rupenya!
Sampai pun lagi 5minit kul 12.30 hehe
Dah terasa segan nak masuk awal2 ;)
Jadiknya kami pun pusing2 dulu area dalam RRIM tu

Masa mula2 masuk dewan dah jumpa rakan alam maya 
Yang MamaZN teringin sangat nak jumpa
Alhamdulillah, termakbul jua, ewahh! =p
Ni 1st time ni nak jumpa, hihi    
         

Ini la dia, Aunty Falsya! :)


Baby Nayli sangat la behave bila dengan Aunty Falsya
Tak nanges pun!
Ajaib! :)
Sebab selalunya, bila ada orang lain yang nak dukung Baby Nayli
Secara automatiknya Baby Nayli akan meraung!
Oooo, Aunty Falsya ada aura keibuan disitu
Tu sebab Baby Nayli suka ^____^
Tenang mak nya nak bersantap, heheheeheh...


Opps! Baby Nayli ter'seksi'
Maafkan mak ye nak.. Mak excited nak amik gambar ngan kawan, hehe


Lagi sorang rakan blog yang MamaZN jumpa adalah - Nana! :)


Nana ni kali ke-2 MamaZN jumpa
Time tu MamaZN preknen kan Baby Nayli
Kali ni jumpa Nana plak preknen
Eh, kebetulan plak kan?! :)
Alhamdulillah...

PapaZN cakap muka Nana nampak lain dari jumpa 1st time dulu
MamaZN cakap - mestila lain, aura pembawakan budak ;)
Panjang OOooOO PapaZN, hehe


****************************************


Bila dah jumpa dua2 ni
Mesti la ada kaitan dengan BFF diorang gak kan?
Hehe
Ye la tu... Betul la
MamaZN penuhi jemputan kenduri kahwin Diah
BFF Nana & Falsya :)


Lokasi kenduri :)


Lokasi tempat kenduri ni kan
Saaaaaangat la best! Tenaaaaaaang jek! 
Serius!
PapaZN pun dah tersuka jugak hihi

Pastu kan, masuk2 je dewan
MamaZN pun dah - waaaaaaaaa cantekkkkknyaaaa!! :)
Sebab kaler tema pilihan pengantin sangat la sweet
Warna light purple & baby blue
Sebelum2 ni MamaZN tak penah jumpa lagi
Serius memukau! Sweeeeeet banget!
Bukan nak puji lebih2, tapi memang kenyataan 


Pelamin yang indah


Zakwan seronok dapat 'hadiah'
Hadiah hepi bday to u saya ke ni, Mama? - Zakwan tanya
Iyeeee.... ^_^ - MamaZN jawab


Dalam kul 1 lebih camtu, pengantin pun sampai
Nampak la Diah dari kejauhan ;)
Cantek banget!



Kami tak tunggu lama pun
Ingatkan nak amik gambar dgn Diah, Falsya & Nana
Tapi time tu Diah tengah bersanding dan menepung tawar
Apa2pun, Selamat Pengantin Baru utk Diah & suami
Moga bahagia hingga ke syurga :)

Owh ye, tema famili kami - merah, hihihii (nak jugeeekk ^_^)


Dapat jumpa Nana & Falsya je
Kawan2 blog lain MamaZN tak perasan pulak
Ingatkan Sue Syawalsimpsons & Amiey Lee ada datang
Tapi masing2 ada hal yang tak dapat dielakkan
Takde rezki nak jumpa...
Lenkali ek! :)

*sebahagian gambar kredit to Nana & Falsya*

 p/s:
Jenuh MamaZN cover rasa segan bila jumpe rakan2 blog ni, hehe
MamaZN kan pemaluuu... auww! ;)

21 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

tak dapat pun jemputan...saperlah kami...sob sob...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

SEgan jumpa kawan blogger??
hehe...akak lagi ler segan...menahan segan tp suka sebenarnya, hhi

syawalsimpsons berkata...

yes..nad mmg pemalu..kikiki..bestnyer...mmg ralat sgt tak sampai sana..mmm..nak buat camno..tarak ado rezeki..

Alycia berkata...

bestkan jumpa rakan blogger.. cuma kita jer yg xpernah jumpe lg.. event tinggal dekat pun sbnrnya hehe..

kalau dtg putrajaya roger2 alycia tau.. mana tau bole jumpa ;)

Anje Mamy Balqis berkata...

dekat sesangat dgn ruamh kita,5 minit je sampai...

suhaina laui. berkata...

seronoknya..nad dtgla cuti2 kat ganu

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

Seronoknya...
Nayli comel je Berbaju merah

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

ooo dapat jemputan eyh hehehhe

Nafisa81 berkata...

wah...hujung minggu sepanjang cuti sekolah ni bersih la dapur yer...

mama tisya berkata...

tk dpt jumpa nad kn...meriah p kenduri jmpa blogger kn

Nana berkata...

amenda la aura kita nye
selebet lagi ada sejak mengandung ni
kadang tasa tak terurus hahaha
malas nak melawa, malas makeup
ni sebab diah kawen je kena melawa ni hahahaa
eh baik tau bb nayli kita pegang pon dia diam je

Myra Jay berkata...

Seronok dapat jumpa geng yang meletops tu :)

Teringin nak jumpa korang jugak :)

amiey lee berkata...

Huhu sonokkknye...kita dh siap plan baik punya.... balik keje amik kete dr hubby terus g sana..tapi tak dpt nak pegi...pagi2 lagi ada emergency ayah masuk sepital...so satu hari kitorang adik beradik pantau ayah aja.
Huhu bila la nak jmpa nad kan

Syazana Zainn berkata...

seronok je jumpa bloger sesama kan :)

yumielufya berkata...

wah bestnya jumpa sesama blogger ya..NAYLI COMEL sgt2

nadia berkata...

wahhh, cantiknyaaaa semuaa!

mamalieyna berkata...

Waah meriah dpt jumpa blogger ye..debb nayli :-)..geram

ieyda berkata...

bestnya jumpa ngan geng blogger kan...

insayaallah, ada rezeki kita jumpa..hihihiii

cantik pelamin tu.

MamaYatie berkata...

sonotnya jumpa kawan2 blogger..

siyes cantek pelamin tur..pest time tengok combination kaler tu...gojes..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

jumpa kwn blog bestnyerrrr...cantik2 semua hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah srnoknya, bertambah kawan blogger nad yg dah bertentang mata..

ari tu masa jumpa nad ok je ramah, maybe sbb k.eija pun bkn jenis ramah sgt..sama2 pemalu..auwww...hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...