22 Disember 2012

Happy 6th Anniversary To Us! JOM PEGI BERCUTI! :)

Ya Allah...!
Bersyukur ke hadratMu Ya Allah!
Atas kebahagiaan yang telah Engkau berikan kepada kami suami isteri
Moga kebahagiaan ini akan terus kami kecapi hingga akhir hayat kami
Moga terus bahagia di samping cahayamata-cahayamata yang kami hargai
Moga kebahagiaan ini juga mendapat keberkatan dan keredhaan dariMu jua, Ya Allah
Alhamdulillah
Aku bersyukur....


Selamat Hari Ulangtahun Perkahwinan yang Ke-6 buat kami ^__^

Bang, thanks sebab sudi terima ayang seadanya
Terima kasih sebab sabar dan tabah melayan kerenah isterimu ini
Hihihi...
Moga keluarga kita terus bahagia selamanya, InsyaAllah :)




Last minute punya planning, yeeeha! ;)
Biasanya kalau nak pi cuti2 kami akan plan 6-8bulan lebih awal
Itu cara kami...
Alhamdulillah semuanya menjadik

Tapi kali ni plan baru dibuat seminggu lepas
Last minute decision!
Nak celebrate anniversary la konon2 nya, hihi
Dapat 2D1N pun jadik la...
Kami nak pi mana? ^_______^







































 Cameron Highlands, here we come! :D
 kredit pic to http://budak-shinchan.blogspot.com


Ok, hepi weekend kawan2 sekalian!
Hari ni nak haaaaaaaaaaappppppyyyyyy je sepanjang hari
Hari Istimewa la katakan, hikhik
(hari2 pun istimewa jugak sebenarnya, tp ni double! =p)

Semoga dipermudahkan segalanya...
Aminnnn!
Daaaa.....!
^_~


15 comments:

amiey lee berkata...

Besttttttt selamat ulangtahun ke 6 nad n suami....

Aisy Nasiha berkata...

tahniah....dh 6 tahun...
smoga kekal bahgia..
selamat bercuti ye..

Chekgu Azrine berkata...

happy anniversary to u nad!!semoga berkekalan hingga ke syurga..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Wahh..hanimun kat cameron ya..beshnye..hihi..have a beautiful wedding aniversary k..:-)

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

HAPPY ANNIVERSARY NAD!K.Atie dokn semoga kalian berdua terus berbahgia hingga ke syurga.Aminnnnn
Bestnya g CH...sejokkkkk!(^_^)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Happy anniversary n happy holiday nad..

K.eija baru nak teka nad g melaka kot 2d1n...sekali last nad bgtau cameron highland...hihi..wah cameron tempat sejuk n tempat best berjln..besh2..nnti mkn strawbery choc puas2 ye....

Ya ALya berkata...

happy anniversaey nad...ya salah teka la...happy holiday k....

Masya berkata...

happy anniversary.. nak ke cameron yer... selamat bercuti & berhati² dijalan raya

suhaina laui. berkata...

tahniah...semoga kekal abadi...

Syaifuddin Alias berkata...

selamat bercuti dan salam perkenalan dari saya ...:D

ieyda berkata...

selamat ulangtahun perkahwinan utk nad n suami.

selamat berhoneymoon ye...

Zura@Iwan berkata...

selamat ulangtahun perkahwinan buat nad dan suami...

semoga berbahgia hingga ke akhir hayat yer...amin...

Aisyah Husaini berkata...

happy anniversary kak nad..alhamdulillah dah 6 tahun da..semoga berkekalan sehingga ke syurga firdausi nanti ye. aminnnnnn

LYAfrina berkata...

selamat ulangtahun perkahwinan y ke-6 for both of u.. moga hubungan ni kekal till jannah..amin

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

happy 6th anniversary nad n husband...moga ikatan perkahwinn berkekala hingga syurga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...