30 Disember 2012

Glamour Zakwan Dapat MASUK TV! ^____^

Uiiii...!
Mak nya plak teruja lebey2
Padahal anak rileks jek, haha!
Mana tak teruja, bukan selalu pun dapat masuk TV
^____^


 Jumaat malam ritu
Kak Alona pm kat fb
Kata macam nampak gambar Zakwan masuk TV9
Rancangan Galaksi (episod 50)
Tapi tak sure betul ke idak

Maknya pun excited la!
Siap register www.tonton.com.my
Sebab nak ulang tengok rancangan Galaksi tu
Nak konfem kan betul ke idak anak sendrik yang masuk tv, hihihi
Padahal memang sedang menonton pun sebelum ni
Tapi tak terperasan plak tang bile gambar Zakwan tu keluar
 Kak Alona ni memang peka la! ;)
Kenal/cam plak tu muka Zakwan ni, hihihi...
TQ Kak Alona sbb inform saya! ^_^


Sah! Memang anak bujang MamaZN :)
Comey lagik time ni =P


 Ada 2 gambar Zakwan
Dua2 pun time tengah makan roti canai
Haha!
1 tu time umo Zakwan 2tahun, lagi 1 time umo 3tahun
Yang gambar umo 3tahun tu masa makan kat kedai mamak Mydin USJ, haha!


Makan time bulan posa, haha! Kantoi! =p


Cemane gambar Zakwan bleh ada dalam Galaksi TV9 ni?
Rasanya diorg amik kat google kot
Pastu die combine kan sume gambar2 dan jadikkan videoklip lagu selingan
Kat Galaksi kan tiap2 kali lepas 1 cerita sensasi tu ada lagu selingan
Gambar Zakwan ni lepas cerita pasal Norish Karman
(padan la tak perasan, sbb tak pay attention pun time citer dia ni, haha!)

Merasa jugak la Zakwan masuk tv, haha!

Kak Alona pun penah kena kes yang sama
Kat videoklip lagu selingan Galaksi TV9 jugak
Boleh baca sini :


Kak Alona, pasni lagi peka la kita tgk Galaksi
Tengok gambar sapa pulak yang ada, haha! =) 
 
 
 
p/s:
Citer pasal Zakwan masuk TV ni saje suka2 jek pun
Excited sbb tak penah alami ;)
Gambar jek pun, bukan orang nye, hihi

15 comments:

intanfirdaus247 berkata...

Selamat pg ..wah glamer zakwan..hehe.pandai galaksi yer..cari dok comel nih

intanfirdaus247 berkata...

Selamat pg ..wah glamer zakwan..hehe.pandai galaksi yer..cari dok comel nih

Mama Likha berkata...

erk??? mcmne? tk phm... huhuhu galaksi ? tk pnh tgk huhuhu.. rancangan artis kan ala2 melodi tu kan...?

Ya ALya berkata...

Ada harapan abg zack jd model ni.....

ALoNa CintamaniszLite berkata...

ye..ye..kena peka.
Lepas ni kena taruk watermark bg konfem tu mmg dari blog Nad, hehe..

**makan roti oo..makan roti...(hehe)

mummy_ayu berkata...

ah ah la....Abg Zakwan..masuk tv lagi..cayala!!

amiey lee berkata...

Heeee wahhhhh nak otografffff

mama ila berkata...

Wah..wah..wah..zakwan....glemer tau masuk tv..hihi =)

mamalieyna berkata...

Wah wah abg zack..glamer tau dpt masuk tv :-).. harusla teruja :-)

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

a'ah ga;asi ada lagu kalau abis satu gosip kan kekeke amboi glemer abg zack kikiki ..

Ibu Lala berkata...

Huyooo...glamer...

Aisyah Husaini berkata...

kak nad kite perasan kak memang ye la mase tgok galaksi tu he he he

ieyda berkata...

xperasan lak ada pict zakwan masa tu...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah zakwan glemer la...xper nad walaupun bkn org tp gambar pun dh ok sgt2 hihi

eima berkata...

sbb gaya mkn over die tu kot ... hahahaa

tp mmg comey .. kena rakan la vklip tu nad nanti tunjuk kat zack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...