10 Disember 2012

Giliran Zakwan Pulak =/

Assalamualaikum
Selamat pagi! :)
Monday blues...? No, no, no! :)
Esok kan cuti...? Yeay!
=D

Eh, sori...!
Utk mereka2 yang berkerja di Selangor sahaja :)
Sape cuti, komen kat sini, hihihi!

Minggu yang agak runsing sebenarnya
Baru nak tarik nafas lega sebab Baby Nayli dah beransur kebah
Papa nye pulak amik alih
3 hari demam!
Papa tak kebah lagi, Zakwan pulak ikut join

Sampai ke hujung minggu (semalam). Huhu!
Arini Zakwan baru nak ok sket
Dab boleh lompat2, dah mintak makan macam2
Maknanya dah ok la tu
Kalu tak, asek terbaringgg jek, huhu!




Memang susah hati
Kena kuat semangat!
Jaga orang2 yang disayangi ni sakit
+
Jaga budak yang baru baik demam - lasak lain macam!
+
Rutin harian tetap kena jalankan jugak

Memang kena banyak2 bersabar dan bertabah, uwaaa...!
Tapi sebab tanggungjawab, takkan nak elak
Kan? :)

Mak kene kuat!
Kalu mak nya demam, suma keje pun bertangguh jadiknya...
Tapi kalu dah Allah turunkan jugak ujian tak sehat
Siapa kita nak menidakkannya, ye tak? :)


p/s:
Apa2pun, yeay, esok cuti! :)

20 comments:

Anak Kampung berkata...

esok kite xcuti la.doc saje suh bukak klinik

Norhaizan hakim berkata...

Jadi nurse le pulak Nad ya! Semoga semuanya cepat sembuh...

Reply komen@'Inilah Teman-teman....'
Dia tak le kata tak suka KZ..tapi kalau kita asyik menegur tapi dia buat tak tau..terasa hati le jugak!

Nigina berkata...

moga abg zack cepat sembuh yer hehehhe

axie04 berkata...

bak kata org tua2 -nayli tu demam maybe pasal nak dapat akal baru.

zakwan, cepat2 sembuh ye

mama tisya berkata...

smoga zakwan cpt sembuh...tk cuti sbb kj kl...org sgor cuti sure sesak...hehe

lieyalatif berkata...

alaaaa jelessss!!! bestnye sok cuti...

alahai siannye nad....berjemaah la ni demam yeak...hope semua cepat sihat yeak...jaga diri tau....

Mama Likha berkata...

lah anak beranak tk sihat rupanya... smoga cpt smbuh ye smua.. btul tu nad, klo kite ni sakit2 mcmne lah. tp stkt ni sakit2 pun still gagahkan diri bt kerja.... doa2 smoga kita sihat sokmo lah kan ?

Nadiah Sidek berkata...

get well soon zakwan..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Memang susah hati bile anak2 demam..kalau anak2 kite, makin dah nk baik demam..makin byk ragamnya..wuwuwu

suhaina laui. berkata...

akif n safiya dh pas buton demam kat atok n tok ma dh..

eima berkata...

klu mama yg demam mmg kena buat cam tak demam tak leh nk berehat jugak sbb tak de sape nk jalankan tanggungjawab ibu.... kadang2 tu kite rasa tak puas hati bila abah yg take over sbb tak perfect ikut piawaian mama .... sakit pun buat kuat utk anak2

Delimasari berkata...

semoga cepat sembuh - MAMA kuat

syawalsimpsons berkata...

baru nak tanya asal esok cuti..kikikiki..almaklum la cuti 3 bulan duduk umah...kat luar x tau ada ape..ikkikiki....

klo maknyer x sihat...lagi haru tu...

Ya ALya berkata...

hari ni n sok ya cuti......

Mummy Ayu berkata...

la siannya...semoga Zakwan cepat sembuh...Nad pun take care tau!!

mama ila berkata...

saya x cuti..sob..sob... semoga zakwan cepat sembuh yer..amin...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

moga semua cpt sembuh yer...

wah best la sok cuti hehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

abg zack dh elok demam gi teluk intan pulak ye..hehe

ieyda berkata...

best kan klu cuti...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

moga zakwan cepat sembuh..

ermmm..hari ni k.eija bekerja..tp yg bestnya pg nak g keje jln clear betul...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...