08 Disember 2012

Follower Seramai 50 RIBU?!! Hebat!

Hebat la sebab dia berjaya menarik seramai itu follower nya ;)

 Malam tadi saje2 googling (ewah! ada ke perkataan tu? haha!)
Sambil2 tu blogwalking skali
Singgah la kat 1 blog ni
Comey jek blog dia...

Belek2 la sket2 blog dia tu
Tetibe tengok follower..........
Mak datok!
54 792!
Lima puluh empat ribu tujuh ratus sembilan puluh dua!
 Tersedak trus!
Dah la tengah minum air time tu, hhuhu!

Blog ni la yang MamaZN cakapkan tu


Ini la owner blog nya tu

Umang2 ai!
Tu baru 2 tahun berblog tu
Dah seramai itu! Caya la dek! 
Umo pun baru 20tahun
Mesti best blog dia ni...


p/s:
Aku menulis, bukan kerna nama...
Ecececece... Sape tau lagu ni? Hihi...

12 comments:

Liza berkata...

Aku lg tak dak nama. Hahaha. Lagi2 lak dh restrict skang. Comel dak ni, mesti ramai peminat neh

JaSSNaNi berkata...

assalamualaikum nad...
akak dah email tadi... cer nad cek tau.. :P

ramainya follower dia... cam artis..

zh-ena berkata...

perghhhhh mmg dasyat

Norhaizan hakim berkata...

Tapi kak zan sangat kagum dengan blog Warkah Buat Isteri oleh Abil fikri, follower beliau tidak sampai 2000 tapi dia punya followers yg setia,komen pada entri beliau ada yg mencecah ratus!

nazra berkata...

follower ramai tp klau tak aktif interaksi pun tak best gak ^_^

mamalieyna berkata...

Comey budaknyeee..ptt la :-)

Myra Jay berkata...

Cik Lyssa kita memang pemes, comel orangnya :)

syawalsimpsons berkata...

ramai tu...mmm...sue tgk pon terbeliak bijik mata...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Hehe...kerdilnya blog cintamaniszlite akak ni...

Akak ni lagi laa Nad....takde mende langsung pun. Tambah2 akak ni bkn jenis pandai nk join contes/GA, tak penah jugak wat kontes kat blog sendiri....mana ler nk tambah follower dan kengkawan.

Isi pun ikut suka dan semuanya berkaitan diri aje....

Kalo ngan blog Nad pun dh berbeza...apatah lagi ngan blog cik lyssa kita tu...huhu..
Akak pun dh folo dia dulu sbb cari tutorial, hehe..

Dan blog dia...pengomen pun hebat2!!! giler!!

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

lyssa mmg pemes dia ni kan hehe

nadia berkata...

dia otaiiii tuto ni kakkkkk. sebab tu dia senang naik.

ieyda berkata...

ieyda xpenah nk bermimpi wat blog blh mencecah ribuan follower...hanya utk suka2 je blog ieyda nie...hihihiihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...