14 Disember 2012

DOMINO'S Di Kala Hujan Lebat


Ada 1 hari dalam minggu lepas
Kitorang (MamaZN & Zakwan) mengade2 pi order pizza Dominos
Hehe
Alasan : MamaZN malas masak utk minum petang, kekdahnye
Hehehhe
Logik tak? Haha! =D

Zakwan plak bile cakap pasal nak mkn pizza
Dia mmg no 1
Siap gosok2 perut, pastu jilat2 bibir lagi
Lapo bebeno la kononnya
Huhu!

Dah siap order online
Masa nak tunggu tu, hujan turun dengan selebat2 nya!
Sedap la kan makan pizza panas2 di kala sejuk2 hujan tu :)

Sebelum makan Zakwan cakap kat MamaZN
Cepat2 Mama, amik gambar... saya dh lapa ni
Ceh! Haha!
Tau2 jek budak ni :)


Zakwan dah tak sabar2 nak makan


Pilihan pizza kami kali ni tak berapa sedap la
Tapi sebab dah beli, gagahkan jugak la utk abeskan, huhu
=/




Rupa2nya hari MamaZN order tu
Domino's ada wat promosi
Sape order online dapat diskaun 50%
Tapi MamaZN tak dapat
Dah tanya dah kat Domino's
Alasan yang dia bagi - sbb MamaZN tak 'like' FB Domino's

Patut tak patut?
Hmmmmmm





13 comments:

ieyda berkata...

sedapnya makan pizza...ieyda dah lama xmakan dominos.asyik makan pizza hut je...

mamalieyna berkata...

dapnye.. arif tak merasa lg makan pizza, belum diajar..hee~

♥cikmOt♥ berkata...

hehehe, tak patut tak patut...tapi domino selamanya di hati

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

kena like FB baru bagi diskaun..
mak ai...kesian org yang takde akaun FB....

lieyalatif berkata...

hihih...pandai anak bujang nad ....ye laa die tau mamanye blogger tegar tu yg dah tau kene snap pic dulu heeheheheheh

umah lieya dekat ngan domino ni...mmg ni laa mknn kami kalo malas masak ekeekekeke

syawalsimpsons berkata...

ooo..kalo like je boleh....susah la gitooo...sue suek makan spicy sambal..yg ado ikan bilis tu

Delimasari berkata...

camtu pulak Bisness Dominos

Sue-Rya Qistina berkata...

dominos mmg sedap compare with pizza hut. cheese toksah ckp la. lg bnyk kot. hehehe

eima berkata...

ngokngrk nyr alasan...

mamafarah4 berkata...

alololo...amboi2 zakwan.sukanya dia..dapat pizza baby nayli dilupakan ye..biasa mama ni...x per la nad, tak de rezeki diskaun tu..lainkali check betul2 ye..hehehe..

intanfirdaus247 berkata...

sedapnya pizza..da lama giler x makan

Ya ALya berkata...

Apalagi like la......

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

dominos..tergoda tgk hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...