17 Disember 2012

Dapat BERITA GEMBIRA ^___^

Assalamualaikum & selamat pagi kawan2 sekalian! ^_^

Okey, MamaZN tak dapat elak
Arini memang betul2 Monday blues, uwaaa..!
Terasa weekend kali ni sangat la singkat masa nye, huhu!
Harap2 blues tak berlarutan sampai ke petang la
Kene positif kan diri ni, eyah! Eyah! ;)

 Seronok sangat 2-3 hari sebelum ni
Sebab banyak mendapat perkhabaran gembira
Dari kawan2 yang MamaZN sayang 
Ada yang selamat mendirikan rumahtangga
Ada yang tau dirinya sedang preknen
Ada yang baru melahirkan
Ada yang baru lepas konvo (ehem, ehem..hehe)
Ada yang dapat bonus, ada yang dapat apa yg diidamkan
Eh, macam2 lagi la ;)
Yang pastinya berita yang menggembirakan la kan

Tahniah-tahniah-tahniah utk korang2 yang disayangi :)
MamaZN tumpang gembira
Tah, tibe2 rasa happy sangat utk kawan2
Rasa macam MamaZN plak yang dapat berita gembira tu, heheeheh

Tumpang pun jadik la kan...
Mana tau aura kegembiraan tu sampai plak kat kite nanti, kekeke
 Tak mustahil!
Kena la sentiasa berusaha, berdoa, bertawakal
Yang penting jangan-jangan-jangan sesekali dengki dgn kegembiraan orang lain
Sepatutnya doakan la yang baik2 utk diorang

Tak semestinya kena happy masa dapat berita gembira je
Kalu ada - itu bonus!
Bila kita di samping mereka2 yang tersayang pun dah boleh menggembirakan kan?
Hehehehe

 



Bersyukur dengan apa yang ada
Alhamdulillah!
-Muhasabah diri-


p/s:
Nak happy gak ni
Counting the days, hehehehe
Tak sabar! Tak sabar! Tak sabar! 
^__^



15 comments:

MrS. F!zA berkata...

doakan utk kita plk dpt brita gmbira..hehehe.. syiok kan tgk org hepi.. kalo kwn2 sedih kita pon rsa sedih jgk..

Myra Jay berkata...

Alhamdulillah, tumpang happy buat kawan2 jugak :D

syawalsimpsons berkata...

sue dah masuk keje dah...rugi tau sape yang tak kawan ngan nad kan....sayang kawan ni...best..best...best

intanfirdaus247 berkata...

selamat pagi..jalan2 sini..tak apa , gembira dapat melahirkan aura positif..hehe

amiey lee berkata...

Wahhh nak.g cuti2 ker...bestttt nyer

*∽ IZAN ∽* berkata...

amin amin aminn!!! tu laa byk betul terima berita gembira dari kawan2 especially nak hujung tahun kann.. ada dengar berita yg dapat bonus 10 bulan pun ada... gullpp!!! telan air liur sambil tumpang gembira & sibuk berangan kalau kita pun dapat bonus cam tu! ahahhaah

anyway rezeki masing2 kann... ada macam2 cara rezeki yg Allah bagi pada kita, kasih sayang, kesihatan.. keluarga tercinta... pun nikmat yg tak terhingga sebenarnyaaa ;)

lieyalatif berkata...

suke sikap terpuji nad nie....tgk kebahagian dan kejayaan org lain dgn positif...bukannye ape nad, ade yg terima bende tu semua dgn sedikit perasaan iri hati.....

moga2 lieya pun besikap positif mcm nad...amin...

ehem2 apakah itu...cepat share ngan kami2 heheehehe

Mama Likha berkata...

eyah eyahh !!

BoNDa.... berkata...

counting day utk????/ hehehe baby nayli nak dpt baby ek....hehehehe horey....

p/s: btuikan jgn dengki2 nnti rezeki kita pun terbantut...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

tumpang kebahagian teman...
memang best

Lynn Hamzah berkata...

memang seronok kan bila dapat berita gembira...walaupun bukan untuk diri kita tapi bila dgr utk orang lain kita pun leh tumpang happy...

Wan Amira berkata...

harap berita gembira tu lekat dekat i jugak..

Ya ALya berkata...

Hehehe...ya pun gembira gak hri ni....happy 7th anniversary to me....

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tumpang happy boleh kan nad...Alhamdulillah :-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

itulah ramai kawan2 bloggers yg dpt berita gembira kan.. sama jgk happy tgk kawan2 happy..:))

menghitung hari nak ke mana tu..g holidays ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...