28 Disember 2012

Celebrate Birthday Nayli Kali KEDUA! :)

 Waaa, untung tau Baby Nayli ni
2 kali celebrate bday dia!
2 kali beli kek, 2 kali tiup lilin
2nd time plak dengan sepupu2 belah PapaZN

Ari Isnin baru ni (24/12/12)
Atok & Mak (panggilan utk nenek diorg ni) datang melawat
Tido 1 malam kat umah
Esoknya tu, kami hantar Atok & Mak pegi umah BIL plak
Kat Bandar Mahkota Cheras
Tido 1 malam plak kat sana
Dah kebetulan semua adikberadik PapaZN berkumpul kat sana
(kecuali sorang)
Beli la kek lagi sebijik kat AEON Mahkota Cheras tu
Saje buat suka2 budak2 ni :)

Baby Nayli rilekssssss je, bukan tau apa2, ye dak?
Hehe
Mak pak nya yang lebih, kehkehkeh! =p


Amik gambar dulu sebelum potong kek :)
Complete sepupu sepapat ZakwanNayli belah PapaZN :)


Kesian anak Mama, muka ngantuk! ;)


Bila dah ngantuk, Baby Nayli mula la rasa resah gelisah je, hehe
Mula buat perangai
Tak semena2 tangannya tercuit krim2 kek tu, hehe


Suka gambar ni - 1001 cerita, hihihihi...


Baby Nayli jadi model kek jek
Makan nya idak pun
Tah, dah try bagi, tapi Baby Nayli buat muka pelik
Terus diluah kan balik, hehe
Alamatnya, mmg jadi habuan anak2 buah PapaZN jek la, hehe


PapaZN tolong agih2 kan kek :)


Kek Black Forrest beli kat AEON Mahkota Cheras
Kecik je pun, jadik laaa buat syarat, hehe
Boleh tahan sedap gak la...
Harga pun not bad - RM32


Ceri yang menjadi rebutan dulu, hehe


Coklat yang beli kat Langkawi dulu banyak lebih
Pikir punya pikir punya pikir
Bahagi2 kan sume sama rata
Dapat la 6 pack goodies bag
Dapat la sorang 1 bag tu, hehe
 Jadik la buat suka2 kat budak2 ni...

Luak sket ruang dalam peti ais tu, haha! =p

15 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

untung nayli ye....dapat potong kek berkali2...kenangan untuk masa hadapan...

ieyda berkata...

Muka nayli mcam napa ramai2 nie makan kek nayli...nanti nayli nak makan xcukup....begitu lah nayli nak cakap.hihiihihi

mamalieyna berkata...

waah untung nayli ada yg meraikan lagi besday dia.. kiut je baju colourfull..like..comels~

Falsya berkata...

nayli celebrate 2 kali..bestnyee..suke gie gambo no 3 tuh okay..hehhe

lieyalatif berkata...

nayli jaga badan la nad sebab tu tak makan kek2 ni heheheeheh.....

wahhh kelas adik diva sorang nie....potong kek sampai 2-3 kali hah heheheeheh....yg seronoknye org sekeliling laa dpt mkn kek sedap heheheeh...

goodies bag yg menarik tu nad...pandai ko pikir yeak heheeheh

syawalsimpsons berkata...

nayli boleh geng ngan syawal...pon tak suke kek...tapi bila maktok n ibu dier buat kek, dier makan..kire 1 kejayaan tok kami..kakkakak

Mama Likha berkata...

hehe mak dia yang terlebih happy kan...? biasa lah tu.. hikddd


btw, happy belated bday nayli. acik terlepas pndang lah. bizi sngt katakan kalah bini menteri parsola huhu... jadi anak yg baik dunia dan akhirat yer...? aminnnn......

MRS. K berkata...

nak bagitau, minggu depan besday kite.. ehhehee...

lia berkata...

Mujur da siap2 bg adiah kat Nayli ms besday Zakwan... He3

Nana berkata...

wah bertuah nayli celebrate 2x

ALoNa CintamaniszLite berkata...

bagus naylie...takyah suka sgt makan kek..hehe..nanti sampai ke tua suka makan kek, ngee

Zura@Iwan berkata...

untung bb nayli 2x celeb yer..

tp untung mak paknya sbb dpt mkn cake..nayli x mkn..hikss

Ya ALya berkata...

bestnyer jadi nayli tu..sampai 2 kali potong kek.....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah best la nayli celebrate besday 2 kali..

ohh nayli x suka makan kek rupanya, jgn anak2 k.eija mmg hantu kek, yg penting kek coklat..muffin kenny rogers tu mmg feberet anak2 k.eija la..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah nayli sgt untung bapa kali blh ptg kek ni hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...