24 Disember 2012

Cameron Highlands BEST! Ada OLE-OLE Untuk Kawan2! :)

 Assalamualaikum
Selamat pagi kawan2!
Ala, mesti ramai yang sambung cuti ni kan?
Almaklum, esok public holiday
^____^

Alhamdulillah
Percutian singkat yang sangaaaaaaaaaaaaaaaaat BEST! 
Memang mood happy jek sepanjang masa
Tapi biasa la nak melayan anak2 yang moody ni
Kena sabar banyak-banyak-banyak!
Nak-nak si Zakwan ni... Adaaaaa je yang tak kena!
Hmmmm, sabar-sabar-sabar
Biasa la budak2...


Yeay, dah sampai! :)


Banyak menda nak share
Walaupun ramai kawan2 yang dah jejakkan kaki ke Cameron Highlands
Nak jugak share! Haha!

Tapi tak laraaaaaaat sangat arini
Lepas Krismas kot la MamaZN citer ek!
Sebabnya, masih ada mood cuti2 yang melekat kat badan, haha!
Lagipun, arini nak rileks2 sket
Sebab esok hari bersejarah buat seorang budak bernama Nayli Az Zahraa ^_^

Walaupun MamaZN pegi bercuti2
Kawan2 semua tetap MamaZN ingat sentiasa
Rindu kat korang! :)




MamaZN tau, mesti ramai yang dah ada FM Cameron Highlands
Tapi MamaZN nak jugak belikan utk kawan2, hehe
 So, ada 6 ketul yang tak ber'tuan' ni
Ada sapa2 yang nak?
^________^

Komen jek kat entry ni 
Nanti MamaZN pilih siapa yang bertuah dgn bantuan random.org :)
Sapa2 taknak tapi ada tinggalkan komen kat sini
MamaZN tetap kira jugak komen korang tu, hehehe...
 
FM free, takmo ke? :D


37 comments:

amiey lee berkata...

Nakkkkkkkkk hahahahahahha..... nak penuhkan peti ais :)

mama tisya berkata...

sronok jln2 cameron...akak tk cuti pn kj...hah kalo bertuah akak nk yg ladybird 2ekor tu..bole gtu dh cop dlu..blum tau lg bertuah...tkpe la just inform awl2 kot2 bertuah..hehehe

PUANSTOBERI berkata...

stoberiii.... :P

mamalieyna berkata...

yeaaa..best2x.. tumpang seronok jugak! ^_^

nak Fm tu....hee..k.eina lum ada..maklum belum jejak CH..huu~

Lily@MamaZaraZareef berkata...

bilelah agaknye nk repeat pi cameron lagi..almaklumlah dah dok kuantan ni mmg jauh sket kan..tgu babymoon anak no 3 kot..agagagagaga..nway, mest cantek2 gmbar nad n family posing2 kat sana kan..=)

My Love berkata...

MamaZN kita nak...kita nakkk.... Harap2 ada rezeki di pagi hari hehehe... :-)

Gieyana berkata...

mmg best g CH..x pernah jemu...:-)

ak yuyunz berkata...

naaakkk.. =))

Delimasari berkata...

angkat tangan yg pertama

Myra Jay berkata...

Bestnyer p Cameron.. jeles ni..heheee :)

Nak FM Cameron walau dah ada :D

Masya berkata...

wahh dapat pg ldg teh yg dlm filem ombak rindu huhuhuhuhu...

wlpun dah ade fm nak jugak.. lagi² yg ade gambar ladybird tu ..;p

e!ya berkata...

Nak fm hehehehe..harap bertuah

Norhaizan hakim berkata...

Pernah ke sana tahun 2009..tapi CH dah tak dingin coz terlalu banyak pokok dah di tebang!

intanfirdaus247 berkata...

selamat pagi! wah MamaZn..gambar dengan2 anak2 tu leh wat cover magazine riang ria tu...heheh...scene sangat lawa

ShidaGhazali berkata...

as salam,

nakkkkkkkk

Orked berkata...

Salam pagi...

Wahhh..besnya zakwan dapat coti2 cameron...

seronokkk..tringat kenangan g cameron awal tahun ri tu bsama si kecik afiqah qasrina...

percutian yg mmg bes walaupun hujan..

Nory Zoulkefle berkata...

nory nak...kalau diberi piliihan nak yg ade ladybird tu...hehe

mamaRIFQY berkata...

na nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

Zura@Iwan berkata...

bestnya..plan akak nk pergi CH this year x jd...tpksa postpone next year ..huhu..

nak kasi FM yer? nak ler..hehe

UmmiQusyairi berkata...

Salam, bestnya pegi cameron.. Kita pergi masa hioneymoon dulu.. Beritau En. hUBBY nak pergi lagi.. tapi dia takmo dah sebab jauh banget.. uhuhu

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

nak bagi free apa salahnya kan ..kan hehhe kita lama x pi CH ni rindu nk pi sana ..mmg best damai je

mummy_ayu berkata...

nak..nak FM strawberi nie....

yangbaik berkata...

wah... bercuti kat Cameron Highlands lagik...sejuknyer.
aye tak de lagi koleksi FM dari Cameron... boleh juga masuk dalam senarai yer?

heheheh

mama ila berkata...

ehem..ehem..kot2 ada rezeki kann...nk kumpul hadiah2 dr kengkawan blogger..hihi.. next month nk gi CH..

suhaina laui. berkata...

Comelnye fm nak la hihihi

noorzie berkata...

alamak cmner leh lmbt jmpa GA ni..w'pun bru 2mggu lps blk dr CH tp nk jugak leh x...hehehe...try2 je la, mna tauk en.random nk plih...:p

(ni bkn kira buruk siku kan kak)^_^

TQ

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

CH mmg Bessssttt..., CH pun antara tempat percutian yg k.eija suka pergi :)

wahh nak..nak.., w/pun dah ada tp kalau dpt yg kawan bg nilai dia lebih sikit...ada sentimental value kat situ..hihi..

Ya ALya berkata...

dah tentu ya nakkkkkk......

mamafarah4 berkata...

hehehe..saya nak juga..yg saya beli ari tu masa g cameron anak saya terpatahkan..tapi still sy lekatkan kat peti ais..sedih tak..

ieyda berkata...

Nak FM tu....

Benda Free, sapa xnak kan...hiiihiiii

Aisyah Husaini berkata...

alaaaaa dah ramai dah ha ha ha ha tak kire nak jugekkkkkk he he he terlambat pulak eden ni

lieya berkata...

seronok nye, holiday tuk penutup thn 2012 ekk...sy nakkkk FM yg tapak daun wrna oren tu haha leh ke men cop2...:D

TQ kak nad :)

Nida Mohd berkata...

nak jugak seketul FM tu..heheh

LYAfrina berkata...

bestnyer.. CH tmpat idaman y lya nk pegi sgt2...

nak jugak.. hihi..tp dh terlewat kan ....

NADHIRAH NOR ZELAN berkata...

nak jgk huhu

jaa jaa berkata...

nak jugak...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

telepas sudah hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...