14 Disember 2012

Beli Buku & Percuma Buku @ MPH

Lepas dah breakfast kat food court Alamanda
Dah citer kat SINI
Kitorang pi la jenjalan cari pasal, hihi
Sebenarnya nak tunggu pejabat pos bukak kul 11
Dah takde hala tuju, jalan je la mana2 pun ;)

Zakwan ajak pi Toys R US
Memang TAK la jawapannya, huhu!
Last2 bawak la pi MPH
Naseb baek Zakwan pun takde wat perangai cam selalu

Orang lain sebuk citer pasal beli buku kat Big Bad Wolf (BBW)
Kami pi beli kat MPH je, huhu!
Tak berkesempatan nak pegi tahun ni
1 famili tak sehat, kan? ;(

Takpela, at least ada jugak bahan bacaan terbaru kat umah ni
Zakwan punye, ZakwanNayli punye & MamaZN punye
^____^
PapaZN punye?
Takde, tapi PapaZN kene bayarkan sume, hihihihi...




Taktau la sejak bile kan...
Tapi masa MamaZN pegi aritu
Sape2 beli buku2 kat MPH ni, akan dapat 1 buku free
Tebal jugak la, kertas berkualiti, bercetak dengan cetakan warna gitu


Free tau ni! :)


Barang free, amik je la kan?

1 Malaysia!
Eh, tetibe! =p



 

12 comments:

Anak Kampung berkata...

kak..kt bilion pkns bwh 2 mph ada wat diskaun 10%.nurul dah g kelmarin.akk g la cpt promosi smpai 14 dec je

ieyda berkata...

suka bila dpt buku fee,xkisah buku apa pun...sebab susah jgk org nak bg free nie kan..hihihihi

syawalsimpsons berkata...

semangat 1 malaysia tu..kikikiki....dah lama tak masuk alamanda ni..adoi....masuk keje ni kena buat balik la rutin tawaf alamanda bila time lunch..kikikikik

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhhh..bertuah sungguh nad ye. hehe

Anje Mamy Balqis berkata...

wah bestnya suka la zakwan

Sya Isya berkata...

dah lama tak masuk MPH.. semua MPH ke boleh dapat buku free ni?

JaSSNaNi berkata...

x per tu.. free mmg terbaik sangat.. boleh wat bahan bacaan dan info sendiri gak tu.. kan..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Pinjam....hehe..

Nafisa81 berkata...

jarang2 pergi mph. suka pergi badan cemerlang kat plaza angsana, jb. kat MPH buku bukunya terlalu ilmiah...haha

intanfirdaus247 berkata...

free itu baik untuk minda..hehe..mesti tersenyum je kan kan

ch@ berkata...

Suka buku...kalo masuk kedai buku mmg lama dok bertapa kat dlm tu. Apatah lg buku free. Sgt suka.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

barang free mmg best haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...