28 Disember 2012

Alkesah KEK BIRTHDAY ZakwanNayli =)

Eh jap ek!
Nak skip citer pasal CH jap, hehe
Nak citer pasal bday Baby Nayli sket ;)
 
Alkesahnya.....
Ramai pulak la yang bertanya
Mana MamaZN order/tempah/beli kek utk birthday girl tu

Mak nya jek yang lebey ni
Anak nye rileks jek, hihi
Tak yah kek pun Baby Nayli tak heran apa2 pun
Kecik lagi kan... Mana paham
Tapi mak nya ni nak la simpan kenang2an sket
Sempena 1st birthday Baby Nayli ^___^




Sebenarnya MamaZN order kek ni dekat M&M Cupcake
Bleh KLIK SINI kalau nak tengok FB page nya
MamaZN pun tah cemane bleh tau pasal M&M Cupcake ni tah 
Tapi yang pasti, lepas dah tengok hasil kerja kek2 nya
Memang terus excited nak order jugak ;)
Serius! Comey2, cantek2, kiut miut!
Tak caya cuba la KLIK SINI
Mesti kawan2 pun teruja sama ;)

Design kek Baby Nayli ni
MamaZN refer kat google jek
Teringin nak buat birthday party tema - colourful polka dot & stripes
Tapi hajat tak kesampaian, sobs, sobs!
Jadiknya, MamaZN tunaikan la impian sendrik ni
Pada design kek Baby Nayli, hihi




Kalau kawan2 nak tau
Ni kali kedua MamaZN order dgn M&M Cupcake
Kali pertama time birthday Zakwan bulan Oktober lepas





Tak teragak2 nak order utk 2nd time tu
Sebab tau kek nya sedap!
Serius sedap!
Dan designnya memuaskan hati, hehe

Tapi MamaZN takde la order kek saiz 1-2kg tu
Kami order yang 500g jek
Nak buat makan anak-beranak jek pun

Bila dah cantek, kiut miut, comel2 & sedap
Mesti la harga agak pricey sket
Tapi pada MamaZN ia agak berpatutan la
Sebab hasil kerja tangan sendrik kan
Lukis2, design2 kek suma tu
Ingat senang ke? Huhu

Tepuk perut tanya poket, hihi
Rasa nak order yang mahal, silakan
Tapi bagi MamaZN ni... Errr, ukur baju di badan sendrik je la
Tu sebab order yang 500g jek, haha!



19 comments:

ieyda berkata...

cute design2 kek dia kan...ingt nak tempah situ jgklah...tp kan nad, dia hantar by hand or kita kene pick up sendiri?

syawalsimpsons berkata...

tahun depan bufday sawal leh order kan...bufday syawal ari ahad..ok la tu

My Love berkata...

Nad..ce tengok kat entry terbaru kita.. Kalau tak silap nama yg first tu Nad kan? Menang di Suri Couture

BoNDa.... berkata...

kek spiderman tue teruja bonda nak rasa.......hehehehe

JaSSNaNi berkata...

haaaa.. ingat akak.. haikal pesan kek besday dia taon depan.. (bukan main pesan lagi.. sbb dia jeles dia tak potong kek lama dah.. kakaknye baru potong kek bulan 12 kan..) haikal march nanti.. nak kek spiderman, superman, man man man.. ape man lagi tak tau.. gamaknye camni kot..

ziraziz berkata...

Salam Ukhuwah,

Ceria betul kek utk baby nayli.. :)

ziraziz berkata...

Salam Ukhuwah,

Ceria betul kek utk baby nayli.. :)

SyaNa berkata...

suke design kek dorg
sume cute2

Iela Fazielah berkata...

nad..akak dah hantar borg order..tp xde reply..sibuk sgt kot.. nape xtunjukkan belah dlm?? kamu order kek coklat or pelangi?? harga bape ek??

mamalieyna berkata...

Mmg skali tgk dh teruja kalau boleh nak order jgk..hehe..tp byk kli fikir..nk buat jamuan ni kn..better lebihkzn tuk beli mkna lain..kek sampingn jer..simpan lain kali la beli kek best.. hee :-)

Tp serius mmg cunlah kek tu.. :-)

Chekgu Azrine berkata...

Seyes cantik kek tu..yelar skg kek klu beli tarap SR..mhl woo..hehe..klu tmph rasanya xmhl sgt kot..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg cantik sgt besday kek nayli ni tau..kalerfull.., kek zakwan tu pun cantik jgk :)

kalau dah order sampai 2 kali tu mmg compom le sedap..

Myra Jay berkata...

Cantik..
Comel..
Tertarik :)
Menarik..
Sedap..

heeeehe

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Bg kite,1st bday paling eksited nk celebrate. X tau nape..anak2 bkn paham tp bile tgk blk gmbr2 kenangan tu seronok sendiri..kekeke..nanti bile anak2 dah besar, diorang plak yg dah pandai over eksited nk celebrate kan..

Gieyana berkata...

menarik ah kek dier....kakau dkt leh order nie...:-)

mama_umar_maryam berkata...

ok, blh consider,hehehe, thn ni agak sedih sbb baker yg bese buat kek Umar/maryam dh 'pencen' xsehat ..kek comel mcm nayli!!

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

dua2 nampak menarik dan sedap...

mummy_ayu berkata...

comel2 kek dia..kalau cantik & cedap..mahal sikit pun tak apa la..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

weee comeynyer kek..xkisah la mahal kalu sedap hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...