21 Disember 2012

Aiiii, Suka La Dia Bila Balik Kampung..! ;)

Sebab boleh curi peluang panjat tangga pusing2, hehe

Nampak gayanya Atok&NenekZN kena cari/buat pagar la ni
Bila budak sorang ni balik kampung karang
Tak terjaga kot ni nanti
Mana nak perasan!
Anak dara ni 'tangkas' orangnya
Tengok la tu, tanpa disedari, dia dah naik tangga dah...

 Ni kat umah mak+abah MamaZN
Naseb baik umah mak+bapak PapaZN tak bertangga, huhu!
Kalu tak jenuh la masing2 nak kena cari pagar, haha!


 Favourite place Baby Nayli utk setakat ini ;)


Pantang lepaaaa.....! Haipppp!!


Masa Zakwan umo2 Baby Nayli dulu
Takdenya la dia heran kan sangat dengan tangga pusing2 ni
Dia buat dekkk jek!
Abes2 pun dia pi lambakkan mainan2 
Yang dibeli sama2 dgn NenekZN kat TF Value Mart

Oo, Zakwan pun bahaya gak kalu balik umah AtokNenekZN ni, hehe
NenekZN senang kena poww dgn Zakwan
Selalu dapaaaaaat jek mainan2
Ingat lagi time alahan teruk masa 1st trimester dulu
Tiap2 hari adaaaaaa je dibawak balik mainan
Sabo je la!
Lama2 umah AtokNenekZN yang penuh ngan mainan, hehe

 Botol air sendrik ade, dia nak Abang Zack punye jugak...Grrr! ;)


Ni la dak tecit sorang ni
Lagi 4 hari nak bday 1 tahun, hihi
Kejap jek masa berlalu
Perangai, keletah, kerenah pun dah macam2 ;)



15 comments:

mama tisya berkata...

bdk2 kalo nmpk tgga mmg suka..bahaya tu tangga tu

Ayu sukatiakula berkata...

hai.. singgah dari segmen BW lulu..

jemput singgah blog sy

http://monwalktoremember.blogspot.com/

Ya ALya berkata...

amboi...kemain lagi nayli posing kt tangga yer......

Myra Jay berkata...

Uik, nak kena pantau selalu ni, bahaya baby Nayli suka memanjat ;D

lieyalatif berkata...

unik tangga tu nad....nayli kan baru2 dpt kaki tu ..sure laa die explore mcm2...

wahhh besdey girl tak lame lagi nak tiup lilin besdei cake....

lieyalatif berkata...

unik tangga tu nad....nayli kan baru2 dpt kaki tu ..sure laa die explore mcm2...

wahhh besdey girl tak lame lagi nak tiup lilin besdei cake....

suhaina laui. berkata...

nayli ni aktif jugak eerk hihi..nad skejap je kn rs mcm bru lg bc entry bsalin nayli hihi

Lynn Hamzah berkata...

bahaya tu...memang kena selalu perhatikan baby nayli nie...

JaSSNaNi berkata...

budak kecik mmg suka main tangga... hmmmm sabor jer ler...
>> dah nak dekat 1 tahun.. kejap je rasa..

Wawa berkata...

comel la nayli ni...naila pun baru pandai manjat tangga kejar mama dia ni...hihi...

nayli mst lg tegas dr abg die kan....hihi

eima berkata...

KAN DAH CKP BUDAK POMPUAN MMG GITU ....

ieyda berkata...

bukan main lagi panjat tangga ye...xtakut jatuh ke

Aisyah Husaini berkata...

biase la kak nad gegirl suke main bahaya kot rather than boboy ha ha ha nape ye? tapi ape2 yang baby nayli buat tak macam nak marah tp geram je lawok pun ader : )

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

amboi baby nayli sempat lagi posing menarik pandang kamera time panjat tangga tu ..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nayli bergaya habis panjat tanggat tu hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...