18 Disember 2012

Adik BULI Abang

 Hahahaha!
Masa MamaZN nak amik gambar depa ni
MamaZN tak abes2 tergelak
Adoi!
Tengak gaya Baby Nayli tu tak tahan tu
Cam budak besar jek dah, hehe...

 Abang Zack nak main susun kereta
Baby Nayli pulak time tu tengah belek2 buku
Bleh plak dia stop pastu ada hati nak pi kacau Abang Zack!
 Terjerit2 la Abang Zack!

Uiii, sekarang kemain lagi
Dah tak takut dah dia
Dia pi jerit kat kite lagi ada la, haha!
Macam yang Abang Zack kena
Sebab tak kasi dia main sama2 ;)


Tengok, die pi tarik baju Abang Zack! Kemain lagi!!


Ni dia pi cengkam leher baju Abang Zack
Adoiyai! Sabo je la, haa...
Dah la badan pun lagi 'hantap' dari abang nya tu
Mendapat la Zakwan, heehheeh...




Tapi naseb baek la Zakwan pun jenis yang tak balas balik
Kalu tak, jenuh!
Mau bergado dibuatnya!
Abang Zack redho je apa yang Baby Nayli buat kat dia
Abes2 pun, Abang Zack gelak2
Takpun jerit2 balik pada Baby Nayli

Gelak2, jerit2 tak pe lagi
Jangan nanges secara berjemaah dua2
Mak ni yang pening kepala nanti, huhu! ;)

 

20 comments:

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

Hahaha nayli nakal jugak rupanya...nasib baik abg Zack ok...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

hehe...naylie..naylie...
mujur abg pun baik ye.

**baru akak perasan..byk jugak akak dh komen kat blog nad ni, ye..hoho..

mama ila berkata...

haipppp..beby nayli..buli abang yerrr..hihihi

Mama Likha berkata...

mak aiiii boleh tahan yerr adik nayli ni :p

Wawa berkata...

hahaha...comel betul si nayli ni...sebaek abg baik layankan aje adik tu...hihi...

Wawa berkata...

hahaha...comel betul si nayli ni...sebaek abg baik layankan aje adik tu...hihi...

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

hahha dah lali dgn keadaan ni .. kyreen je yg menang lagi ganas dia suka tarik rambut kakak x pusa hati dia gigit pulak tu ..anak no,1 ni mmg cool tau naggis je la x nak balas balik apa yg adik dia buat

Budak Kampung berkata...

dahsyat la ko nh baby nayli..meh balik kang lwn ngn bibik jom

Myra Jay berkata...

Hehee, adoila baby Nayli, tak padan nan tecik ada hati dok buli abang :)

Ismaliana Sulaiman berkata...

hehheee...nayli dah pandai bula abg zack eaa... anak akak si fiqa tu suka buli kakaknya..dia mmg ganas sikit.klu dah b'gaduh mmg akan menangis b'jemaah ler jawabnya.. tu yg mama tetiba tukar jd tarzan...hehehe

Waney Zainuddin berkata...

baik nyer abg zack.. sabar je apa baby nayli buat. hehe
work-at-home-mom

nadia berkata...

aktif sangatttt baby nayli ni yeeee buli abangg. hihihi

mamalieyna berkata...

Hahaha..comel btul...tgk badan mmg gaya pembuli nih..ihiks :-)

ieyda berkata...

amboi bukan main garang lg nayli ye. kesian si zaqwan dia tarik bj smpi mcmtu sekali.

Falsya berkata...

hahahaha..comel baby nayli buli abang zakwan...gerammm sgt3..

mummy_ayu berkata...

oo...buat abang yer..nasib abang baik..kalau Ian nie...dia balas balik..sekarang la sbb Iris pun boleh tahan gak ganas tu...

Nana berkata...

hahahahha comei tau x nayli eii gigit kang

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

abg zack paham yg adiknya gegirl xdela la dia balas balik, kalau zaquan mmg dia balas, ziqry pun sama boleh thn suka gak buli abg dia..hehe

intanfirdaus247 berkata...

eiii geram nyer tengok nayli pakai cuar pink tu..montot debok debok

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hah sian abg zakwan kena buli dgn nayli

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...