01 Disember 2012

ADAM & HAWA | Siapa Menangis Tonton Episod 55? =P

 Setiap Jumaat malam Sabtu
Bila sume orang dah tido
Masa tu la 'me-time' MamaZN, huhu!
Ksian kan?
Takpela, terima seadanya, hehe

So, apa MamaZN buat utk 'me-time' tu?
Masa utk tonton drama Adam & Hawa secara online
Lump-sum trus utk 1 minggu!
Haha!
Malas nak tengok sikit2
Sebab 1 - masa kurang
Sebab 2 - takleh nak feel! ;)

Okeh, nak tanya...
Sape2 yang mengikuti citer ni
Mesti dah tengok episod yang sangat mengusik jiwa tu kan?
Hehehhehe...
Episod 55 :)
Dah tengok? Dah tengok?
Beeeesssssstttttt kan?!!
Rasa macam diri sendrik plak yang berada di tempat Ain Hawani... (eh?! =p)

 Part mana yang best?
Ala, part yang kat ending tu la...
Yang masa abes solat jemaah tu ;)


kredit pic to http://nurizspace.com


Ada yang belum tengok ke?
Meh tengok sini
http://ezany-kun.com/video-adam-hawa-episode-55/
 Lepas dah tengok episod ni, mesti korang rasa nak tgk dari awal, haha!
(Pada yang tak follow citer ni la =p)

Pada yang dah tengok, mesti rasa nak tengok lagi dan lagi
Pastu mesti rasa saaaaaaayang sangat kat hubby kita kan?
Hikhikhikhik!
Feeling terlebey sudaaaa MamaZN ni =p


Okeh la... Selamat berhujung minggu! :)


7 comments:

MamaYatie berkata...

saya nanges! sob3x....

Nad marathon utk 1 minggu, akak maraton dr awal..konon nak tunggu maternity leave nnt layan pelan2, sekali terjebak jugak (tengah sakit gigi padahal)...hahahaa...

nadia berkata...

kakkk, kita gengggg! :)
nadia tengokk kakkk. sentappp kan kak. sedihhhh wuuuwuuwuu

yangbaik berkata...

owh... tentu sedih ceritanya kan? Aye tak pernah tengok ... baca cerita rakan blogger jer tak pun kat FB... ;)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak takmo terjebak...nanti tak jadi keje. Keje skang pun dh byk..hehe..
akak dh baca novel dia masa mula2 novel tu diterbitkan dulu.

alyyani berkata...

kita nangis teresak2 tak tau nak cakap. tu yg demam kot nih. :p

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

kita nangis juga tp sembunyi2 hahaha

ieyda berkata...

last ieyda tgk episod 40...nnti ada masa baru nak tgk episod 41-habis baru best...lau tgk sikit2 xbest...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...