27 Disember 2012

2D1N @ CAMERON HIGHLANDS | Boleh Pulak Terserempak Dengan RAKAN BLOG! :)


 Masa pi cuti2 Cameron Highlands aritu
MamaZN tau member blog ni nak bercuti kat sana jugak
Tapi tau dah awal2...
Peratusan nak jumpa atau terserempak kat atas sana nun 
Sangat laaaaaaaaa tipis!

Sebab MamaZN naik 22/12/12 tu
Tapi member blog ni plak dah nak turun pada tarikh yang sama
Memang buat-buat rileks je la
Mesti tak dapat jumpa punya....
Tapi dalam hati teringiiiiiiiiiiiiiin sangat nak jumpa ;)

Tah sampai kat mana tah
Time tu tengah tggu turn nak masuk toilet (tak senonoh, haha!)
MamaZN saja la SMS member blog ni
Rupa2nya dia belum turun lagi!
Dan paling tak sangka lokasi yang bakal kami singgah adalah sama!

MamaZN sampai dulu
Dah siap makan bagai, baru la member blog ni sampai, hehe
Punyaaaaa la jauh tempat perjumpaan
Sedangkan kalu kat Putrajaya nun tak penah plak nak terserempak ;)

 Kami jumpa di Sg Palas Boh Tea Centre :)


Dan ini la member blog yang dimaksudkan :)


1st time jumpa ni
Tapi rasa macam dah kenal lama plak ;)

Gambar 1 famili kami kat ENTRY INI
Kak Izan la yang tolong snap kan, hehhe
Tenkiu kak! =p
 

Bergambar lagi sebelum Kak Izan & famili gerak balik Penang ;)


Geram nengok anak2 Kak Izan ni
Macam anak2 berdarah campuran plak, hehe
Lagi2 la si dak Iris tu... Cam anak Arab! ;)
Sebaya Baby Nayli tapi Iris tua 2 bulan, hihi


Abam Irfan nak bergambar dengan Zakwan :)
Irfan elok buat peace, Zakwan plak gaya apa tah taktau, haha!
Sama2 pusar kat depan kepala tu, hehe


Serius seronok sangat dapat jumpa rakan blog!
Kat CH plak tu! Jauh btul!
 Moga perkenalan tak terhenti sampai di sini
Tenkiu kak sudi jumpa saya, hehe
Seronok dapat jumpa akak! ;)

p/s:
Kak, saya pemalu kan kak? Haha! =P


15 comments:

Nana berkata...

hehehe lawak la korang kt kl xterjumpe kt sana plak bole jumpe
sama ngan ktorg aritu
kt kl xjumpe balik penang plak bole jumpe heheeee

jaa jaa berkata...

seronoknya dpt jmpa blogger lain...

♥cikmOt♥ berkata...

haaah la sangaaaaaaaaaaaaaaat pemalu...

puihhh...ekekeke...

Masya berkata...

seronoknya dapat terjumpe kat H pualk tu.. kalau dah mmg ade rezeki jumpe tak kemana²kan..

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

siap ada contact no senang la kekekke .. jauh tu jumpa ..
amboi abam zack gaya utramen penat jalan ke tu kekeke

eT berkata...

yg s.alam bila plak nk jumpa..hehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

nampak ceria jer nad....hehe..

Ya ALya berkata...

bestnyer dapat jumpa.......

Iela Fazielah berkata...

bestnyer jumpa kwn blog kat somewhre2 kan??

Zura@Iwan berkata...

bestkan dpt jumpa blogger kt CH plak tu..hehe...akak x de jodoh nk jumpa izan kt png..huhu

comey2 anak nad n izan....:)

nad pemalu ye? akak lagi pemalu..haha

Mama Likha berkata...

bila kita nk terserempak lak?
jgn bt2 tk kenal yer hihi...

Chekgu Azrine berkata...

Ditakdirkan nk berjodoh kt CH erk..hehe

amiey lee berkata...

Kita aja yg tak jmpa nad lagi huhu

ieyda berkata...

sonoklah kan jumpa blogger kat tmpat cmmtu...tanpa dirancang. pengalaman manis tu..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hehehe jodoh di CH kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...