07 November 2012

Wordless Wednesday : OPPA GANGNAM STYLE!

Fenomena betul..!
Mana2 ada lagu oppa gangnam style
Macam dah jadik trademark plak lagu ni
Untuk melambangkan Korea ;)

Lagu kegemaran Zakwan & Baby Nayli buat masa ini, huhu!
Baby Nayli siap geleng2 kepala lagi bila dgr lagu ni
Konon menari la tu, hihi =p


See... Baju pun ada?!


Fenomena, fenomena...
Macam durian crepe plak =p


5 comments:

eima berkata...

hmm seb baik dedua fenomena tu tak kena ke aku ... nampak sgt aku tak uptodate ...lalala

norh berkata...

saya rasa saya suka durian crepe berbanding gangnam style tp tak pernah makan lagi pulak..

ch@ berkata...

alaaa macaroon pun tak merasa lagi. ini dah keluar durian, stoberi, mangga crepe pula, naper tak keluar masa pregnant hari tu, boleh mengidam :D kalo soh abi cari gerenti tak jumpa je la jwpn nya.

mamalieyna berkata...

mmg fenomena... nenek2 tua pun tau ni..hee~

Zura@Iwan berkata...

kak kureng sket gangnam2 ni..hehe...x penah kasi Irfan dgr lg..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...