07 November 2012

Wordless Wednesday : LEGOLAND!

 Zakwan : Mama, Papa balik work lambat sebab nak kumpul duit pegi Legoland ek?
 Zakwan : Mama, kita beli la susu Dutch Lady, nanti boleh pegi Legoland!
 Zakwan : Baby, ni la Legoland... Yang kita nak pegi tu...!


 Zakwan : Mama, sama tak macam kat Legoland?


 Zakwan : Papa, duit Papa dah cukup utk pegi Legoland

Legoland! Legoland! Legoland!


Hmmmm... 
Papa je la jawab sume soalan Zakwan ni, ye
Huhu!



9 comments:

mummy_ayu berkata...

sama ngan Ian...sibuk nak gie legoland....tgk kat iklan tv tu..legoland lagi..emm..bila la nak gie sana kan? napa diaorang tak buat kat KL jer..senang sbb dekat

kemma berkata...

alahai abg zakwan sayang...sian plak dgr..sabar ye abg zakwan..abg zakwan tinggi da lebih 90cm x?klo da lebih 90cm ..boleh main banyak games..klo under 90cm..limited games sgt

sian cakap kat baby nayli lagi..hehe..sebut nama nayli je air liur jadi banyak..hehe gerammm cam nak geget

ieyda berkata...

kalu ieyda kan, irfan mintak mcmtu, terus cek poket husband nk tgk duit dia ckp ke? pastu terus suh irfan wat2 muka sedih kt dpan abah dia, nk gi legoland.hihihiii.mybe abah dia xkan hampakan muka sedih anak dia tu...+

Alycia berkata...

tiket legoland tu mahai sgtkan.. lgpun budak kecik2 bukan bole main smua game.. yg indoor kat genting tu pun xpuas main...

eT berkata...

nk sgt p legoland tu...huhu

lieyalatif berkata...

ni dah jatuh hukum wajib pergi ni nad heheheeh...kesian plak lieya tgk hah....pergi la nad....

tapi kat sane panas sikit, make sure tuk baby nayli stendbai bb fan tu tau...tapi ni skrang musim ujan mungkin cuace sedap sikit kot....

syawalsimpsons berkata...

semangat zakwan nak G legoland tu ye

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

kihkihkih sian dia nk sgt ker legoland tu....

Zura@Iwan berkata...

selagi x pergi Legoland..selagi tu la duk sebut yer...huhu..

papa zakwan kena bw ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...