09 November 2012

Terharu Dan Tak Terkata... Rasa Dihargai :)

Macam la tak pernah menang top commentor, huhu!
Tapi kali ni MamaZN rasa lain sikit
Sebab mcm kena wakenabeb! Haha!

MamaZN tau pasal menda ni thru wasap oleh Kak G semalam
(TQ Kak G!)

 Bila terjah blog Alyyani dan baca entry khas tu
Terus tiba2 rasa tak terkata
Surprise sungguh!
Terus rasa sebak, haha!
Emo seyh, MamaZN ni! =P
Mana tak sebak
Ayat2 ucapan tu buat MamaZN rasa dihargai...
Walau bukan ada buat apa2 pun! =)


 Thanks Alyyani!
Thanks Nayville!
Moga terus berkawan sampai bila2 :)



p/s:
Tak dapat pegi Legoland, dapat ole2 Legoland pun dah rasa gumbira :)
Thanks again!


12 comments:

Anje a.k.a Mummy_Balqis berkata...

tahniah nad....

ieyda berkata...

tahniah lah nad ye...dpt gak perkataan legoland dlm umah tu...
hihihihi

alyyani berkata...

Allah nad, siap buat entry khas. tapi mmg kita rasa dihargai sangat bila nad rajin komen blog kita. rasa mcm ni je cara nak tunjuk kitorg (alya & husband) appreciate your effort. nantikan FM legoland sampai ke rumah nad ye. dan jugak FM2 lain ;) thanks again to you.. moga satu hari nanti dapat kita ketemu. insyaAllah :)

mama tisya berkata...

sronok nad dpt fm legoland tahniah..pasni kot2 nad plak smp ke legoland

lieyalatif berkata...

tahniah nad!! u diserve it dear.....lieya pun suke bace komen dari nad sbb ceria n jujur....suke!

syawalsimpsons berkata...

tahniah...tu aaura legoland tu

lia berkata...

Org yg kawan dgn nad mesti rs d hargai sbb nad hargai kami..

mummy_ayu berkata...

wah..best tu..congrats!!!

eima berkata...

syok dpt FM dulu aku buat tak kisah pasal FM tp sejak fahim minat kumpul FM mama kena kerja keras sukakan FM tahniah nad

Wan Amira berkata...

congrats nad.. dah bau legoland tu hehehe

ch@ berkata...

Inikan salah satu medium utk kekal menjadi sahabat walaupun di maya.
Kawan pelik bila kita cerita fsl kwn blogger. Knp kena mention kwn blogger? Sbb ada part kita xpnh pun bersua muka tapi jd kwn.

Zura@Iwan berkata...

tahniah nad...alya hargai nad tu...sll dtg blog dia kan...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...