07 November 2012

Suka La BABY ROOM @ 1 Utama!

Sangat berwarna warni! Sangat kalerful! Best!
1st time masuk sini
Luas!

MamaZN singgah baby room kejap 
Sbb nak tukar diaper Baby Nayli
Mula2 masuk dah rasa cam, 'Wa..!'

Ada tempat menunggu, rak majalah pun ada
Ada krusi & meja utk kids
Changing table
Bilik menyusu pun ada - diasingkan


Baby Nayli main dgn Mimi ;)


Dah rasa macam kat tadika!


Strictly for ladies only - Bilik BF Baby


Tempat menunggu @ tmpt lepak
Ada majalah jugak disediakan
Untuk hilangkan boring warga bapak2 yg setia menanti, hihi

Tapi 1 je la...
Kat kawasan menunggu ni, kerusinya dah takde span
Tinggal papan jek
Risau jugak kalu budak2 main kat situ 
Mana tau bleh terkena selumbar
Owh, bukan budak2 je harus dirisaukan!
Yang dewasa pun sama jugak ;)
Apa2pun, overall - Best!


Suka la...
Sekarang ni banyak dah shopping complex yang sediakan baby room ni
Senang dan selesa nak BF kan baby


 

6 comments:

ieyda berkata...

nmpk pict pun dah cantik, tu lum smpi sana lagi, rasa2 nk terjah 1 utama lah..selalu pegi tp xpenah masuk baby room tu...melepas lak nk tgk room yg nice tu

syawalsimpsons berkata...

mmm..sama mcm kat sunway gak..aritu sue G

Gieyana berkata...

take five time lunch nih..time keja busy sgt...nureen siap lepak kt blog nnad nie n interview mcm2 haa..dia ckp cantiknya umah kawan ummie..pdahal kt mall..ekekeke...:-)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

cantik la.....nampak pun mcm selesa..

wani dh letak link nad kt bloglist wani k :-)

ch@ berkata...

kalo kita pergi changing diapers anak-anak mesti org pandang kita dgn kepelikkan. hahaaa... nnt adala yg menanya, "anak ke?" haih!

skrg, mana-mana shopping mall dah sediakan kelengkapan sebeginikan? best. terasa dihargai.

Zura@Iwan berkata...

wahhh bestnya bb room dier....suka plak tgk..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...