19 November 2012

SHOPPING | Seluar Zakwan = RM10



Boleh percaya ke kalu jalan2 kat shopping mall
Tapi takde beli apa2?
Hehehehe...

Kalu MamaZN, tak bleh la kalu balik dgn tgn kosong jek
Mesti ada nak pegang plastik barangan yang dibeli, hihi
Walaupun hanya membeli barang yg kecik2 ;)
Jangan ikut perangai MamaZN! =/

Sekarang kan dah start Y.E.S (Year End Sale)
So, pi mana2 pun memang sale sesaje la
Tak sabar tunggu akhir bulan! Ekekekekekek..!

Sabtu aritu sempat jugak la membeli
Walau takde la beli banyak mana pun ;)

Pi Bata - cari kasut Baby Nayli
Masuk Jusco, pi redeem perfume Lancome
Bleh pulak pi cuci mata kat area baju2 pompuan tu
Hmmm, mendapat la kan? Haha!
Dapat la baju MamaZN 2 helai ;)

Pi Brands Outlet ingatkan nak tengok2 je...
Bertuah la kalu dapat tengok2 je, kehkehkeh
Seluar Zakwan sehelai RM10!
Rugi tak beli, haha!
Dapat la long pants (1), short pants (2) = RM30 :)
Sonok membeli kalu harga murah2 ni, hehehehe...



Shopping ni memang terapi yang menenangkan
Nak2 bila membeli dalam suasana yg tenang, tak sesak2, murah
Kalu pi time J-Card day ke...
Berlaga2 'bonbon', pastu rimas lagi
Memang sakit kepala jugak la jadiknya
Walaupun tengah murah2, kan?

Tapi kengkadang tu... Aci redah jugeeekkkk =p
Yang menulis ni la.. Yang membaca MamaZN tak sure, heheheheeh

Ada ke kawan2 yang tak suka shopping? ;)


9 comments:

Cikbintang berkata...

bestnye beli brg2 budak2 ni..kte beli brg anak2 buah je ehhehee

Aisyah Husaini berkata...

suke shopping tapi tak suke berlaga bon bon dengan kate lain tak suke bersesak he he : ) tapi shopping is heaven bile dapat barang baru kan tapi bila mengenangkan duit yang kuar tu paham2 jo la he ha ha ha

Sue-Rya Qistina berkata...

SUKAAAAAA sgt!
nak nak kalau time sales.
mmg xkan lepaskan peluang :D

eima berkata...

aku la tu yg baca tp tak suka membeli .. tatau la nape napsu membeli aku seperti kena ikat

ch@ berkata...

uish...mestila suka shopping.tapi kita segwn shopping guna duit abi.duit sendiri hbs smua kubeli.mmg pasni malu dn segan nk brshopping.wuhuuu.

Puan Fifiey berkata...

majalah pa ma keluaran mana tu?

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

kalau ada sales tu n murah pulak mmg daripada kata xnk beli pape terbeli jgk..hehe..

mamalieyna berkata...

Eheh..sama la suar zakwan tu..kotak2x..arif dpt 1 kotak, 2kosong punya..samala rege,beli kt kedai luar2 giant :-)

wan nurul hezrina berkata...

nurul kalau sale2 yang ramaiiiii gila org bak kata nad bon bon tuh mmg doklah nurul pegi..mmg terapi yang sgt bagus..setuju..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...