21 November 2012

Shopping Kat UPTOWN SHAH ALAM @ MALAM RAYA Deepavali

  Jom vote kami! :)


Orang lain yang raya
Kita pulak sebuk2 kluar pi shopping, hehe

Itu la dia..
PapaZN tu la..
Banyak2 ari, malam raya Deepavali jugak nak pi bershopping
Pouch dia dah koyak2
Tu yang sanggup ajak jugak tu
Cuba kalu kita ajak, rasa2 mau ke dia?
Hehe... (Papa, jangan marah aaaa..! =p)

Tak pi jauh2 pun
Pi Uptown Shah Alam je
Situ je pun port kesukaan PapaZN kalu nak bershopping
Selain bleh kluar pas Isyak
Boleh jugak la sejuk2kan badan

Uiii, tapi bila dah ramai orang
Mana ada rasa sejuk!
Hangat lagi ada la!
Nak-nak cuti skolah ni
Nak-nak lagi esoknya cuti Raya Deepavali
Memang mendapat la!


Baby Nayli bersangkut ngan PapaZN, hehe
Bawak stroller agak tak praktikal kat Uptown Shah Alam ni
Sempit & sesak!


Memang kami takde shopping apa pun
PapaZN jek yang shopping
Cari pouch
Jadiknya, memang tuju 1 kedai je la, hihi
Lain2 cuci2 mata sajoorkk! =p





Yang tak bestnye bila jalan malam2 camni
Dah mengganggu waktu tidor anak2 la, kan?
Balik tu naik je kete
Memang dua2 pun lebur! Heheh...



10 comments:

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

cute je si nayli tergantung kat papa dia kekekke ..
org lelaki ni ajak soping barang sendiri mmg liat kita leter baru la nk gi hehehe

Lynn Hamzah berkata...

kat uptown memang arr sesak...lebih2 lagi musim cuti2 nie...

aanie berkata...

dah lama x dtg sini....huhu...

♥cikmOt♥ berkata...

betul tu...sebab tu akak jarang kuar malam2..sian kat anak2...ngantukk

hazanis berkata...

lama dah xpergi uptown shah alam. :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

papa dia memilih....dia pun nk memilih sama!! naylie...naylie..

Falsya berkata...

sama la kite nad..mok mok kan kalau gie shopping barang2 die xkisah pun raya ape..jammed ke x ke..hehehe..

ishhh baby nayli nie..wat muke ngan muncung gitu mmg mengundang nak kene gigit tau..geram je...hahahahaha..

angahMia berkata...

baby nayli cam xpuas ati jerk dlm pic satu tu..hehe

mamalieyna berkata...

Lama tak g uptown..

eima berkata...

nayli sama naik memilih brg utk papa die ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...