30 November 2012

Setengah Hari Hanya Di PUTRAJAYA

 Dah VOTE kami? ;)


Dah nak hujung minggu dah ni
Baru la terkedek2 nak citer pasal Ahad lepas, huhu! ;)

Ahad baru2 ni
Plan asal kami nak pi The Mines, nak bawak Zakwan pi mandi kat Splash Park tu
Tapi sebelum tu nak pi breakfast dulu
Tempat breakfast nya pulak kat Warung Bunian
Ni kes baca kat blog lieyalatif la
Teringin bebeno nak rasa nasi lemak & roti canai yg sedap tu!

Tapiiiiiiiiiiiii............
Disebabkan salah jalan, haha!
Makanya tak jadi la makan kat Warung Bunian tu
Next time la nampaknya, huhu!

Bila dah salah jalan, sume program asal pun bertukar, haha!
Lawak plak bila pikir2 balik, hehe
Terus la kitorang pi breakfast kat Food Court Presint 9 Putrajaya ;)
Alahai, jauh betul lajaknya, haha!


Nak pi breakfast dulu! :)


Dah lepas breakfast tu, diskus jap ngan PapaZN
Cam dah lewat sangat jek nak pi The Mines ni
(sedangkan time tu baru kul 10.30 pagi, hihi)
Bincang punya bincang
Kitorang decided nak pi Alamanda je la
Malas pulak nak pi The Mines jauh2, huhu!
Zakwan dah start 'enjin' dah
Nak pi The Mines jek
Tapi bila disogokkan dgn buku Avengers, terus tak jadi nanges, hihi

So, ke Alamanda la kita...
Takde apa nak dicari pun
Saje je jalan2
Last2, MamaZN bawak Baby Nayli jalan dalam Parkson
PapaZN pulak layan Zakwan main kat playground tepi Parkson tu

Pusing, round, pusing, round
Yang buat lama nya sbb dok melepak kat area toys, haha!
Baby Nayli pulak seronok dapat peluk2 teddy bear
Suka rupanya dia dgn Cik Ted ;)
Tapi tak dibelikan pun...
Kejap je Baby Nayli tu... 'cinta' nya cepat beralih arah
Kang tak dibuat main langsung pun! Rugi jek ;)


Sukanya dia..! Dapat peluk2 pun jadik la ye, hehe


Jalan dengan Baby Nayli
Tapi yang dapat habuan nya di Abang Zack, hihi... Camno? =p


Suka la tu dapat apa yang dia nak
Tu pun jenuh tunggu dia memilih kereta...


Dah lepas jalan2 dalam Parkson
Pi Cold Storage nak cari whipping cream
Hehe...
Ada misi balik nanti ;)

Dapat apa yang dicari, terus kelaparan
Elok pulak timingnya!
Tengok jam, dah pukul 12.30 tengah hari...
Patut la lapo, hehe

Abes lunch trus balik umah
Huiiiii...
Dari pagi sampai ke tengah hari kat Putrajaya je
Bleh tahan! =p


Rasa2 balik tu kitorang nak buat apa? ;)

7 comments:

aizu's life berkata...

aiikk.. camne lak blh ke precint 9.. mmg jauh sgt menyimpang. ekekek.. x pela, alamanda pn ok what.. yg pntg c abg dpt toy :)

MRS. K berkata...

whipping cream? durian crepe lagi ker? hehe

mamafarah4 berkata...

balik mesti misi durian crepe lagi..hehehe..

ieyda berkata...

dah dekat umah ieyda tu food court....

Lynn Hamzah berkata...

buat durian crepe kut...hehehe...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

alahai nayli tomey2 peluk teddy bear sampai 2 sekali ek..nasib nmpk muka..

abg zack dpt kereta spiderman..cantik kereta spiderman abg zack..kalau zaquan n ziqry nampak ni mesti dia suka..Ziqry la skrg ni mmg suka main kereta kecil2 ni, dia main sorang2 pun jadi..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

alololo comelnyer tgk nayli dgn teddy bear tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...