30 November 2012

Sepetang Di Taman Tasik Cyberjaya (Lagi?!)

Dah la pagi sampai tengah hari dok kat Putrajaya je
Petang tu pulak buat durian crepe
Pas Asar kluar lagi!
Kali ni pi Taman Tasik Cyberjaya (again?!)
Huhu!
Ikutkan sahaja...

 Rasanya memang dah jadi port kesukaan ni, huhu!
Setiap 2minggu mesti datang terja
Dapat lepak kejap pun jadik
PapaZN ngan Zakwan la ni suka sangat kalu dapat datang ke mari

Pada yang tak tau lokasi Taman Tasik Cyberjaya
Boleh klik sini ya! :)
 
Pegi kali ni, tersangat la ramai orang!
Almaklum cuti sekolah!
Di setiap sudut, di setiap ceruk ramai dengan umat manusia
Tapi masih selesa la, sbb Taman Tasik Cyberjaya ni memang besar pun!


Bukan anak yang teringin makan eskrem, tapi mak nya, hehe!


Cam biasa, port kitorang adalah di atas jambatan
Sebab playground penuh!
Jadiknya, kita buat aktiviti kasi ikan makan roti expired, hehe
Sambil2 tu PapaZN bleh suapkan Baby Nayli makan :)




Seronok Zakwan kasi ikan makan ;)


Berebut2 ikan nak makan... Ikan besar2!!!


Baby Nayli dah start dah wak aksi stunt dia!


Cuaca tak mengizinkan kitorang lepak lama2
Masa sampai elok je cuaca cantek dan redup
Baru setengah jam duduk atas jambatan tu
Dah rasa rintik2 hujan!
Takpela, lenkali bleh datang lagi

:)


 

9 comments:

Sue-Rya Qistina berkata...

seronoknya dpt spent time yg best camni!

Lynn Hamzah berkata...

penuh aktiviti anak-anak time cuti sekolah gini ek...bagus arr...

ieyda berkata...

amboi bukan main lg nayli mkn sambil berdiri ye....duduk dik, nnti jatuh lam tasik tu...

ieyda berkata...

*nnti ikan makan*

mamalieyna berkata...

Best lpk2 camni... k.eina tak pernh smpai lagi sini..nmpk best jgk..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

adeh..tetibe teringat kenangan kt utm..papa zara suka sgt amik stok roti kt dewan makan atma..selain buat stok utk awek, petang2 pi dating kt tasik bg ikan makan..kekeke

zh-ena berkata...

takut laks ena tgk ikan besar2 tu

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

bestnya...nanti nak terjah jugaklah tapi kena tunggu faez besar sikit

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

bestnyer dpt spent time cm ni...anak2 pun happy jer kan :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...