22 November 2012

Selamba Je Zakwan 'SOUND' Mamat Bangla Tu!



 Zakwan ni kadang2 tak terjangka apa dia nak buat @ cakap
Macam aritu
Pi kedai gunting rambut
Rimas tgk Zakwan dah rambut panjang
PapaZN soh potong je


Tomei2 jek Zakwan dok kat krusi tu, hehe


Sampai kedai, tgk ada 1-2 orang lagi yang tgh Q
Sebelum Zakwan ada sorang pakcik ni 
(pangkat pakcik la pada Zakwan)
 Dia kasi turn dia pada Zakwan
Alhamdulillah, takyah tunggu lama ;)
Sebab dia tengok Zakwan budak kecik
Tu yang dia kasi chance tu
Dia tau budak2 ni cepat ngaruk kot, haha!

Masa turn Zakwan potong rambut
Mamat Bangla si pemotong rambut tu 
Perasan ada 2-3 orang lagi customer dia (selepas Zakwan)
Jadiknya dia macam nak 'settle' kan cepat2 la rambut Zakwan tu

Bila dia macam terkocoh2 je nak settle cepat
Zakwan macam ada terasa sakit sikit kot
Sebab nya MamaZN dengar Zakwan 'sound' mamat tu
Adoi, buat pelahan-perlahan la..!


Pipi Zakwan yang tembam! Haha!


Hahahah!
Lawak giler Zakwan ni tau!
Terkejut gak MamaZN bila dengar die sound camtu
Tapi elok la jugak
Zakwan pun ada hak utk bersuara sebagai customer, hehehehe...
^____^
Terus mamat Bangla tu buat slow2 



Biasanya, lepas dah potong rambut
Mamat tu siap urut2 kepala lagi kasi legaaaaaa sket
Tapi aritu Zakwan taknak
Sebab seriau kot, takut2 kang mamat tu 'ter'buat sakit lagi kat kepala dia
Hehehehehe
Zakwan, Zakwan...


Tara....! Ini la rambut baru Zakwan :)


Baru la emsom (kata Zakwan)!
 =p



10 comments:

Liza berkata...

bdk2 ni sgt la innocent. Dia ckp ja terus apa dlm hati, xdak simpan2 punya...

Falsya berkata...

haaaaaa..kan dah kene sound..wahahahahaha

CaDLyNN berkata...

amboi..hensem dah abg zakwan
bagus berani sound..customer always right kan :)

zh-ena berkata...

hati suci ckp apa yg ada dlm otak dorang eheh

Lily@MamaZaraZareef berkata...

smart je zakwan dgn rambut br..zareef ni kitorang x tau nk wat pesen mcm mane yg sesuai..skema je tgk rambut dia..heheh

mamalieyna berkata...

Ekeke... jgn pndg budak kecik blh buat sesuka hati..ye zakwan.. clever!

nadia berkata...

hensemnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa diaaaa! :))) nak ngorat boleyy? ;p

ieyda berkata...

budak2 biasanya xpandai menipu, apa yg dia rasa,secara otometik akan kuar dari mulut dia...

handsome boy ngan rambut baru

Ya ALya berkata...

haaaaa....kn dh kena sound...

mummy_ayu berkata...

MEMANG ENCEM LEPAS DAH PTONG RAMBUT..AND LAWAK LA SIPA LEH SOUND BANGLA TU..HE HE HE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...