29 November 2012

Selamat CASHOUT Nuffnang!

Tak tahan dah tangan ni nak klik cash out
Akhirnya selamat sudaa..
Tak banyak pun, tapi jadik la...
Malas dah nak tunggu lelama
Harapkan yang itu pulak la pasni :)

 Ni adalah cash out kali ke 5
Almaklum, sebelum ni mana tau pasal Nuffnang sume ni
Amaun pun tak penah nye cecah ratus-ratus (ksian! =p)
Riban-riban apatah lagi (lagi ksian, haha! =p)
Apa2pun, tu sume rezki... 
Bersyukur dengan apa yang ada :)




Lepas la kot buat beli jajan2 dalam perjalanan nak pi cuti2
Cuti2? Opss..! =P



12 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

amboiii nak p bercuti ke mana plak ni...nak ikuttttttttttt

eima berkata...

wahh aku masih tak cash out ade ckit2...syg plak

Myra Jay berkata...

Tahniah ye..

Myra mungkin nak peram dulu kot, baru RM60 target nak cecah RM100, tapi tak tau bila nak cukup... hehee

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

wah banyak jugaklah tue...seronokkan

mama tisya berkata...

tahniah dh cashout..tkpe skit pn lama2 jd bukit..

Lynn Hamzah berkata...

Syoknya dah cash out...yang kelima plak tu...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

blh dh casout bestnyerrrr...wow 7lg dok tgh running...murah rezeki

Norhaizan hakim berkata...

Ok la tu..saper nak bagi saja-saja kan...

Reply komen@Jangan asyik berblogging....
Itu tegur diri sendiri...

mamalieyna berkata...

Tahniah..tgk org cashout, rasa gatai tgn nk tekan cashout jugak..

Mamamya berkata...

adoii.. akak pun gatal2 jugak ni nad.. heheheee... kasian lagik kat akak tau sejak 3 tahun jd blogger inilah 1st time nak cash out...uhuhuuuu

ieyda berkata...

anayknya wit dia tu.....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Sikit2 pun dah kali kelima cash out..tahniah nad, k.eija blom pernah cash out pun lg, tgh kumpul sampai RM100 baru nak cash out

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...