01 November 2012

Redeem Voucher TESCO RM50 Yang EYRIQAZZ Bagi ;)

Voucher RM50 pun nak kecah...kan?
Nana dpt RM500 rilek jek! ;)
Takpela, kenangan gak ni, orang kasik ^_^


Alhamdulillah
Voucher TESCO RM50
Hasil kemenangan MamaZN kat FB Bro Eyriqazz
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/10/menang-voucher-tesco-rm50-daripada.html
Selamat sampai minggu lepas
Best jek, shopping2 kat TESCO guna voucher
Walaupun RM50, besar gak nilai nya tu ;)


Dapat name card Bro Eyriqazz skali ^_^


Dapat je voucher ni
Terus MamaZN sms PapaZN ajak pi TESCO Shah Alam :)
MamaZN memang dah aim awal2 dah
Dapat je voucher, MamaZN nak beli Milo pek besar 2kg!
Ahahahahahah...!!!!
Hantu Milo MamaZN ni ;)

Jangan memain, weyh!
Milo mahal ape harganya, haha!
Pek 2kg tu dah RM32
Ok la tu beli guna voucher, takde la terasa sangat kluar $$$
^___^

Selain tu, 
MamaZN cari barang2 keperluan utk Zakwan & Baby Nayli je
Kena la top-up RM10
Takpela, tu pun dah cukup puas hati, hehe
Sebab dapat beli Milo! Haha!


Biasanya gini la... Stroller jadik tempat letak barang


Andaikata kawan2 dapat voucher TESCO RM50 ni...
Kawan2 nak beli apa?


10 comments:

Sue-Rya Qistina berkata...

bestnya!!! kalau saya, beli barang dapur kot. hehehe

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Bestnye shoping dgn voucher free..:-)..andaikate kite yg dpt,silap2 wat beli toys bdk2 ..hehehe

::NureeN:: berkata...

mcm2 bleh beli ngan RM50 tue...
1st sure apa yg anak2 nak kan hehehe

Nana berkata...

kita klw dapat vover ni beli jajan la kot hehehe penuh kan peti ais makanan kunyah2

MRS. K berkata...

memang best sangat!

Delimasari berkata...

beli shampoo besar

ALoNa CintamaniszLite berkata...

tahniah...wlpn skang rm50 dh mengecik dh..tp tetap ada nilai jgk kan..hehe..

Eyriqazz berkata...

Alhamdulillah,dapat kongsi2kan rezeki berblog..InsyaAllah, akan dikongsikan dari masa ke semasa...

~MommyAida~ berkata...

Singgah sini...Tanjung Bidara...awk cari simpang n masuk area kedai kat situ..Pastu akn ade kawasan kilang dekat sebelah kanan awk tau..awk masuk kaw kilang tersebut..

Awk round area situ smpai jumpa jalan PJS 11/1...haa kat situ dah ade bunting Baby Outlet tu then akn guide awk smpai jumpa butik tu..senang je kalo jumpa area kilang sebelah Sunway pyrmid tu..Hopefully direction ni tak peningkan awk ye..hihihi

ch@ berkata...

Harus belikan brg2 rmh utk kenangan. Heheee... Abi pun dh suka tesco skrg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...