28 November 2012

Promo GOLD COAST MORIB - RM150!

 Dah VOTE kami? ;)


Nampak gayanya macam jadi tempat percutian setiap tahun jek, hihi
Sebelum ni kami penah pegi sini jugak
Zakwan & Papa nya dah suka tmpt ni
Mama & Baby Nayli ikut je ;)

TERperasan status FB Kak Ejan MamaLynaIman
TERtengok deal ni kat Streetdeal.my
TERtekan 'Buy Now'
Dah selamat TERbayar pun, huhu! =p
Naseb baek PapaZN pun ok, hihi... Selamat!




Nak tengok deal nya jugak?
Mana la tau, kot2 belum expired lagi deal nya
Boleh la kalu nak plan cuti2 Januari - Mac 2013 ;)


Tak sabar, tak sabar, tak sabar! :)
(eh, macam Dian - Istanbul Aku Datang! plak =P)


14 comments:

ieyda berkata...

ieyda mcm nk tertekan je button tu, tp bila fikir blk, kan nk ke langkawi, nnti bajet lari...hihihihiii

lain kali lah tertekan button tu

mama tisya berkata...

amboi cuti lg ke cni ye...tp murah kalini

amiey lee berkata...

Nad amik bila..emy g bulan 3.. sama date ngan aty...hahhahaa... tp tpt ni memang best..mandi tido mandi tido mandi tido heeee

Lynn Hamzah berkata...

x pernah pergi lagi...tgk macam menarik jer...

mummy_ayu berkata...

ada gak tgk semalam..tapi tak beli pun sbb Ayu memang tak berani plan awal2 mcm nie..cik hubby bukan tentu bab cuti dia..

~MommyAida~ berkata...

Mama Nad...street deal ni ok tak?sbb tak penah beli thru SD ni..so far tak tertipu ke?hihihi..deal yg sgt mengujakan..

Nana berkata...

jeles nye tgk seme membuking
kita wat masa ni
mmg dah bekukan rancangan utk oliday haha
orang dah xde keje pasni kan
dok umah diam2 je

Salmi Khairil berkata...

nak book jugaklah..memang plan nak holiday...

Axie04 berkata...

Alamak, dh terbeli kat living social la plak...... Rm180 plak tu, haiya

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

Nak booking hubby tak kasi...
alasan:
Faez kecik tak best nak jln2...
farisyah sekolah....time cuti sek dah penuh
baru pindah umah....

Lain Kali kita booking promosi lepas raya....itupun klu ada....
redai ajelah...huhuhu

nadia berkata...

bestnyaaaaaaaa kak! :)))

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

menarik ni..nk kena plan juga la kesana hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Ohh Nad pun dah booked jgk ye,

k.eija ada terperasan gak deal ni, tp x buy pun ..hehe sbb mmg x fikirkan lg ttg planning holiday next year, lgpun bln 1 thn depan k.eija baru balik dr cuti2 Vietnam mesti dah byk rabak duit dah time tu..hehe + Zaquan n Ziqry pun start hantar ke taska n nursery..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak tak penah cuba lagi guna agen camni...tak reti lagi laa, hehe. teruk kan..
kat emel akak tiap2 hari ada dok hantar iklan ni dari stardeal.my..
dok tgk2 iklan leh la, hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...