23 November 2012

PIKNIK @ Taman Tasek Cyberjaya



Sebelum tibanya hari Ahad yang bakal menjelang (lusa)
Elok la kiranya MamaZN share cerita kami hari Ahad 2 minggu yg lepas =P

Rasa boring jek nak breakfst kat umah
PapaZN ajak pi breakfast kat Taman Taser Cyber
Ala2 piknik gitteww ;)
Tak sempat nak masak apa2 pun
Sempat buat air teh o je
Yang lain2 sume beli, hehe
Eh, ada!
Bubur nasi Baby Nayli je sempat dimasak pagi tu =)

 Kluar umah kul 8, kul 8.45pg dah sampai sana
Naseb baek la port kitorang ni takde sape lagi yang duduk
Apalagas! Terus je bentang plastik tu luas2, haha!
Dasar 'kedek**' =p
 Mana ada ramai orang pun kat taman tu pagi2 camtu
Kitorang jek yang semangat nak piknik2 ni, hehe


Jangan tertipu, budak 2 org ni tak mandi pun, hehe


Dah sampai tempat camni
Zakwan mana larat nak makan nasi lemak
Lagi la port kitorang tu sebelah playground
Faham2 je la ;)




Orang lain breakfast, die pun nak jugeek ;)


Pagi tu ada pertandingan memancing
Dari company ape tah
Rugi jek bawak kulit roti melambak2
Takut la nak main campak2 je kulit2 roti dalam tasek
Terganggu la konsentrasi diorg nak memancing nanti




Lepas tengok orang dok memancing tu
Layan la Zakwan main playground ni
Seronok la dia...
Takde sape yang main skali
Bagaikan playground tu ana la yang empunya! =p




Baby Nayli nak main jugak :)


Dah nak balik, Tapi Zakwan tak puas main2 lagi
Lari2 dia bila tengok kitorang acah2 nak tinggalkan dia ;)


Dalam kereta, ini budak sudah mengantuk semula, haha! ;)


Syok la sekali sekala lepak2 kat Taman Tasek Cyber ni
Banyak aktiviti boleh dibuat sebenarnya
Joging, main badminton, layan anak2 main playground, bagi ikan makan kat tasek
Macam2 lagi la!
Pastu nak buat photoshoot pun cun gak tempat ni


Ada sesape selalu lepak kat Taman Tasek Cyber ni? ;)


7 comments:

ieyda berkata...

xtau penah smpi sne. tempat pun xtau ktne..hhiiiihiii

Nigina berkata...

Taman cyber ni area mana nad

eima berkata...

tak penah pegi pun lagi .. enpanjang mesti tak mo bw....
taman kat rumah pun payah melainkan fahim asek sebut2 ...

aku geram tgk nayli tu

MRS. K berkata...

xpenah sampai lagi kat situ

Gieyana berkata...

mg best kan picnic2..xkisah la masak ka..beli ka..tp mmg best laa psl leh santai...:-)

Ya ALya berkata...

putrajaya pernh g...tasik x pernah g.....

mummy_ayu berkata...

masa Ayu dok KL dulu..selalu gak gie bfast kat titiwangsa or tasik perdana..memang best..tapi sejak dok seremban nie..takde pun lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...