01 November 2012

OBSESI Zakwan! | Disney-Pixar CARS

Hohohoho..!
Ni memang boleh masuk rancangan OBSESI kat TV9 ni, hehe
Apa taknya,
Zakwan ni memang fanatik
Dengan citer CARS keluaran Disney-Pixar tu

Cemane bleh addicted ntah
Tengok2 dah kemaruk sangat-sangat-sangat dgn CARS
Baju sume pun nak CARS, mainan ofkos la CARS sesaje
Alahai, bleh dikatakan segala2nya la nak CARS!
(makpaknye pun layankan jugak kehendak anak, ye dak? huhu!)

Ada 1 hari tu
Saje2 la ajak Zakwan amik2 gambar
Dengan koleksi2 CARS yang dia ada
Saje2 kasik susun sume
Pastu suruh Zakwan posing2
Haha, takde keje! =p


Ni sebahagian koleksi yang Zakwan ada


Tu pun ada lagi yang lupa nak letak
Beg, tuala, baju2, sandal
Bleh plak terlupa! Lepas dah amik2 gmbr baru teringat
Malas la nak susun2 balik, huhu!




MamaZN saje2 je soh Zakwan posing2 ni
Ada sebab.....
Hehehehe..
Sebabnya, nak anta ke editor majalah Disney-Pixar CARS
Yang Zakwan selalu beli tiap2 bulan tu
Mana la tau, ada rezki Zakwan lagi pasni, hehe




15 comments:

mummy_ayu berkata...

wah..banyaknya koleksi cars zakwan...cayalah..

MrS. F!zA berkata...

mmg obses betui ni!

msti ada rezeki punya ni..byk sgguh mag cars dia

mama_umar_maryam berkata...

fuyoh..hebat zakwan!

ieyda berkata...

byknya car zakwan..auntie nk satu leh x?

mama tisya berkata...

wah peminat cars

eima berkata...

huh mmg betui minat

MRS. K berkata...

wah.. dasat dah ni koleksi abg zack.. hadif takat ni takde feberet lagi kot. semua dia pulun huhuhu

Alycia berkata...

haritu masa raya borak2 dgn blogger fiza, dia ckp Adam (anak alycia), darwish (anak fiza) dan zakwan (anak nad) mmg peminat giler CARS... gud idea.. nnt nak snap utk Adam punya koleksi pulak okeh ;)

Mama Ukail berkata...

sama perangai mcm ukail jugak..tapi ukail obses kepada thomas.segalanya thomas...hahahaa......

Ummi Shira (AshAnas) berkata...

Anas pun suka cars. ummi die je mls nak layan, hehe

Gieyana berkata...

Dasyatttnyaaaa zakwan....:-)

ch@ berkata...

Ooohhh nk pengsan nk pengsan. Mmg obses cars dak ni. Pasni tgk favourite bbNayli plak. Uiii mmg byk ni. Pandai zakwan jaga.

Mamamya berkata...

wahhhhhhhhhhh.... (t'nganga kejap...huhuu) banyaknyerrrr.... anak2 akak kan nad klu beli mainan x penah nak tahan lama hayatnya..kejap je dah hancur.. anak2 pompuan tu tau.. adehhhh.... x sempat nak buat koleksi pun.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Wah mmg betul2 obses dgn cars.., Zaquan minat gak tp x leh lwn zakwan..mmg byk btol koleksi cars dia...zaquan suka cars sbb dia peminat kereta..especially sport cars..klau nmpk brg2 brand cars dia ckp kereta vrommm..vroomm..

Hunny Kitty berkata...

botol air..pencil case..bag banyak dah kat pasaran 'CARS' beli jgn tak beli dik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...